Το ναυάγιο σπόιλερ: Η ζωή του Πέτρου ανατρέπεται και εμφανίζεται στους γονείς του
Media

Το ναυάγιο σπόιλερ: Η ζωή του Πέτρου ανατρέπεται και εμφανίζεται στους γονείς του

Το ναυάγιο:Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς μιας και η άσχημη κατάσταση της υγείας της Λαμπρινής αναγκάζουν τον Πέτρο να αποκαλυφθεί στους γονείς του. Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη και ο Ιπποκράτης είναι ένα βήμα πριν από τη λήξη του γάμου τους, καθώς οι καβγάδες μεταξύ τους είναι πια καθημερινοί και έντονοι

Η εμφάνιση της Φανής στην αυλή αλλά και η ανακάλυψη του Στελή για το ποιος πραγματικά είναι, φέρνουν τον Πέτρο σε αδιέξοδο. Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, η ζωή του νεαρού θα ανατραπεί ακόμη μία φορά.

Φωτεινή Ντεμίρη: Ο γιος της μπαίνει στο Ναυάγιο - Εσείς έχετε δει τον Τίτο;

Lewnidas-Kakoyrhs-(Kapetan-Stelhs).jpg

O Πέτρος αποφασίζει να αποκαλύψει στη Χριστίνα όλη την αλήθεια για την ταυτότητά του. Την ίδια στιγμή, στην Κρήτη, η υγεία της Λαμπρινής επιδεινώνεται ραγδαία και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και όλοι ανησυχούν. Ο Στελής μαθαίνει τα νέα και αμέσως ενημερώνει τον Πέτρο ότι η μάνα του δίνει μάχη για τη ζωή της και η επιστροφή στην Κρήτη είναι πλέον μονόδρομος γι’ αυτόν. Οι γιατροί λένε στον παπά-Γρηγόρη ότι η παπαδιά θα πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα, αλλά εκείνος . δεν καταφέρνει να βρει τα χρήματα για την επέμβαση της Λαμπρινής και μόνο ένα θαύμα μπορεί να τη σώσει. Ή ο γιος τους, αν επιστρέφει κοντά τους.

Το Ναυάγιο:Η λάθος πληροφορία φτάνει στα λάθος αφτιά & τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στις ζωές τους

petros.jpg

Ο Πέτρος την ίδια στιγμή, παλεύει με τα αισθήματά του. Δεν αντέχει να βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του αυτές τις ώρες και αποφασίζει να πάρει το ρίσκο και να ταξιδέψει στην Κρήτη για να τους δει. Ο νεαρός καταφέρνει να φτάσει στο νησί χωρίς να τον ανακαλύψει κανείς και προσπαθεί να δειτη μάνα του πριν από την εγχείρησή της. Αν και κάνει τα πάντα για να μη γίνει αντιληπτός, ο Σταμάτης τον αναγνωρίζει και η μεγάλη στιγμή για τον Πέτρο και τη Λαμπρινή έφτασε. Ο Πέτρος ξανασυναντάει τη μάνα του για πρώτη φορά ύστερα από μήνες κι εκείνη κλαίει από χαρά που ο γιος της είναι ζωντανός. Ωστόσο, του ζητάει εξηγήσεις για τους λόγους που παραμένει κρυμμένος έχοντας άλλη ταυτότητα.

Το Ναυάγιο spoiler - Γιώργος Σουξές: «Η μάνα έχει πάντα δίκιο! Θα υπάρξει επανένωση»

Giwrgos-Soy3es-(Papa-Grhgorhs).jpg

Το ναυάγιο: Παπά- Γρηγόρης

Την ίδια στιγμή, στην Αθήνα, οι καβγάδες μεταξύ της Ειρήνης και του Ιπποκράτη γίνονται όλο και χειρότεροι, ενώ ένα ξέσπασμα του λιμενικού στον Ορφέα φαίνεται να είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Όσο οι μέρες περνούν, η ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι έχει χτυπήσει κόκκινο και η Ειρήνη σκέφτεται πως ίσως πρέπει να χωρίσουν. Εκείνος, όμως, βρίσκει έναν νέο τρόπο να την απομακρύνει από τη δίκη για το «Φοίνιξ» και τον «Αντώνη».

Το Ναυάγιο spoiler - Δημήτρης Καπουράνης: Θα υπάρξει αντίζηλος στη σχέση του Μάκη με την Λίνα

Giwta-Festa-(Lamprinh-Kwnstantakh).jpg

Το ναυάγιο: Λαμπρινή Κωνσταντάκη

Συγκεκριμένα, προτείνει στον Στελή να την πάρει μαζί του στην Κρήτη για λίγες ημέρες. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι εκεί θα είναι και ο Πέτρος. Κι ενώ η Ειρήνη δέχεται να ακολουθήσει τον Στελή, ο Ιπποκράτης είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα για τον Αντώνη Καραδήμο.

Διαβάστε επίσης:

Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης πιάνει στα πράσα Ειρήνη και Πέτρο

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: O ρόλος στο Ναυάγιο, τα νούμερα και τα χρήματα

Αυτές είναι οι σειρές που ρίχνουν αυλαία οριστικά!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved