Παραλία - Νίκολας Παπαγιάννης: «Η «Παραλία» είναι μία σύμπραξη καλών καλλιτεχνών»
Media

Παραλία - Νίκολας Παπαγιάννης: «Η «Παραλία» είναι μία σύμπραξη καλών καλλιτεχνών»

O Νικόλας Παπαγιάννης, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη δραματική σειρά της ΕΡΤ 1 «Η παραλία», μιλάει σε πρόσφατη συνέντευξή του για την συνεργασία αλλά και για όλα όσα έχει αγαπήσει στη σειρά.

Πρωταγωνιστείτε στη δραματική σειρά της ΕΡΤ 1 «Η παραλία». Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε όταν πήρατε στα χέρια σας το σενάριο;

Όταν πήρα το σενάριο στα χέρια μου, ενθουσιάστηκα και σκάφτηκα κατευθείαν ότι έκανα πολύ καλά που αποδέχτηκα την πρόταση να είμαι στην «Παραλία».

Τι αγαπάτε στη συγκεκριμένη δουλειά;

Αγαπώ το γεγονός ότι καλούμαι να υπερασπιστώ έναν ήρωα με ένα βαθύ τραύμα, σε μία κοινωνία γεμάτη τραύματα. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η συνθήκη. Επίσης, η «Παραλία» είναι μία σειρά που αντιμετωπίστηκε από την πρώτη στιγμή απ’ όλους τους συντελεστές με τρομακτική σοβαρότητα σχετικά με την εξέλιξή της και το πώς οι ήρωες θα διαρθρωθούν μέρα από αυτά που συμβαίνουν. Η «Παραλία» έχει φτιαχτεί με τους κανόνες μίας καλής τηλεοπτικής σειράς.

papagiannis-(4).jpg

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον σκηνοθέτη της σειράς, τον Στέφανο Μπλάτσο;

0 Στέφανος Μπλάτσος έχει έναν μαγικό τρόπο να με καθοδηγεί. Συζητάμε για τον ρόλο, χωρίς να μου δίνει ακριβώς απαντήσεις, αλλά γεμίζοντας τη φαντασία μου με όρεξη. Οπότε θέλω να σας πω ότι ο Γράντος είναι ένα πρόσωπο το οποίο κινείται μέσα σε μία θολή ζώνη, που δημιουργεί τρομερή σύγχυση στη ζωή του. Εμπιστεύομαι απολύτως την καθοδήγηση του Στέφανου. Είναι συναρπαστικό, γιατί ανακαλύπτουμε μαζί πράγματα. Η «Παραλία» είναι μία σύμπραξη καλών καλλιτεχνών, ηθοποιών, σκηνοθετών, φωτογράφων, παραγωγής. Είναι μία «χορογραφία» πολλών διαφορετικών αρμοδιοτήτων που δημιουργούν αυτό το αποτέλεσμα. Είναι συναρπαστικό ταξίδι, γιατί είναι σύνθετο. Συμβαίνει από πολλούς με έναν κοινό στόχο.

H-PARALIA-EPEISODIO-105-3.jpg

Τι άνθρωπος είναι ο Γράντος;

0 Γράντος είναι ένα καλλιτεχνικό δημιούργημα που εκπροσωπεί ανθρώπους. Η τέχνη δεν προσωποποιεί τα πράγματα, αντιθέτως δημιουργεί μία γλυκιά γενικότητα για να μπορούμε όλοι να ανήκουμε σε αυτό. Άρα, ο Γράντος είναι ένα πρόσωπο που εκπροσωπεί όλους αυτούς τους θυμωμένους ανθρώπους που ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους, χωρίς όμως να έχουν βρει πρώτα την αλήθεια τους

Πηγή mytv

Νικόλας Παπαγιάννης: «Το μαγικό με την “Παραλία” είναι ότι δεν έχει καλούς και κακούς ήρωες.»

Νικόλας Παπαγιάννης: «Υπάρχει ένας παραμορφωτικός καθρέφτης απέναντι από τον Γράντο»

Νικόλας Παπαγιάννης: Ο ρόλος του Γράντου στην «Παραλία» και ο γάμος με τη Δανάη Σκιάδη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved