Νύχτα στάσου: Φωτιά στα σαββατόβραδα με τις μεγάλες λαϊκές επιτυχίες της δεκαετίας του ’80
Media

Νύχτα στάσου: Φωτιά στα σαββατόβραδα με τις μεγάλες λαϊκές επιτυχίες της δεκαετίας του ’80

Η εκπομπή «Νύχτα στάσου», απόψε 16 Μαρτίου 2024, βάζει… «Φωτιά στα σαββατόβραδα» παρουσιάζοντας ένα αφιέρωμα στις μεγάλες λαϊκές επιτυχίες της δεκαετίας του ’80.

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται τους ταλαντούχους ερμηνευτές της νέας γενιάς, Μαριάννα Παπαμακαρίου, Ρία Ελληνίδου και Σπύρο Σιώλο, για να μοιραστούν μαζί τους μια κεφάτη μουσική βραδιά-αναφορά σε μια δεκαετία γνήσιας διασκέδασης και να τραγουδήσουν μαζί σουξέ που νίκησαν τον χρόνο.

Γλυκερία: «Λύγισε» όταν της διάβασαν το σημείωμα του αξέχαστου Μίκη Θεοδωράκη για εκείνη

Η λαϊκή τραγουδίστρια Μαριάννα Παπαμακαρίου δίνει τη δική της ερμηνεία «Στο άδειο μου πακέτο», στην «Ταχεία», στο «Παράπονό μου». Η Ρία Ελληνίδου, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της, σφραγίζει τραγούδια όπως τα «Λες και κράταγες μαχαίρια», «Κυριακή σε είχα βρει», «Ουρανέ», ενώ ο Σπύρος Σιώλος τραγουδά «Υποκρίνεσαι», «Τη βαρέθηκε η ψυχή μου», «Σ’ αγαπώ σαν αμαρτία».

Ο Κώστας Μπαλαχούτης, ιστορικός ερευνητής της εκπομπής, «φωτίζει» με τα στοιχεία που παραθέτει τα τραγούδια της βραδιάς, αλλά και μια αξέχαστη εποχή για τη δισκογραφία και τη νυχτερινή διασκέδαση.

Στην παρέα της εκπομπής, η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, η ραδιοφωνική παραγωγός του Δεύτερου Προγράμματος της ΕΡΤ Βάνα Δαφέρμου, ο ιδιωτικός ερευνητής και διευθυντής πολιτιστικής κληρονομίας της Unesco Πειραιώς και Νήσων Γιώργος Τσούκαλης, η σχεδιάστρια μόδας Αθηνά Τρανούλη, ο Ολυμπιονίκης Γιώργος Χειμωνέτος, η παρουσιάστρια Νόνη Δούνια και η δημοσιογράφος Νάντια Ρηγάτου.

Δείτε το τρέιλερ:

Παρουσίαση: Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Νικολόπουλος
Σύμβουλος εκπομπής: Λίνα Νικολακοπούλου
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κώστας Μπαλαχούτης
Σκηνοθεσία: Κώστας Μυλωνάς
Αρχισυνταξία: Μαρία Βλαχοπούλου
Δ/νση παραγωγής ΕΡΤ: Άσπα Κουνδουροπούλου
Εξωτερικός παραγωγός: Φάνης Συναδινός

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved