Γερμανού για Αμούτζα-Μπρεάζου: «Τούς ταίριαξε το «Έρωτά μου»... αν καταλαβαίνετε τι εννοώ!»
Media

Γερμανού για Αμούτζα-Μπρεάζου: «Τούς ταίριαξε το «Έρωτά μου»... αν καταλαβαίνετε τι εννοώ!»

Η Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Καλύτερα δε γίνεται» άφησε υπονοούμενα για τον Γιώργο Αμούτζα και την Τάνια Μπρεάζου σε ό,τι αφορά τη σχέση που τους συνδέει μετά τη συνεργασία τους καθώς οι φήμες οργιάζουν ότι είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. 

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε το τραγούδι “Έρωτά μου ανεπανάληπτε” που είπαν χθες (16/3) ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου στο J2US.

Το μήνυμα του Μπισμπίκη στη Βανδή που αποκάλυψε εκείνη: «Μου γράφει... μην μου τον στεναχωρήσεις!»

1710682369442-329181418-jpg.jpg

«Το είπαν ο Γιώργος με την Τάνια, και τους ταίριαξε με έναν τρόπο, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού αφήνοντας να εννοηθεί πως οι δυο τους είναι στα κρυφά ζευγάρι.

natalia-germanou.jpg

Και πρόσθεσε, «Γιατί γελάτε στο πλατό;... Τους ταίριαξε πάρα πολύ. Το ραντάρ μου χτύπησε 109. Η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε τον Γιώργο Αμούτζα και την Τάνια Μπρεάζου την προηγούμενη εβδομάδα, και τους ρώτησε αν είναι ελεύθεροι ή δεσμευμένοι και απάντησαν ότι είναι ελεύθεροι, και τους είπε ότι ταιριάζουν πάρα πολύ.

Είπα ότι μου ταιριάζουν πάρα πολύ και εύχομαι σε όλους παγκόσμια ειρήνη και… αγάπη», αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου έχουν έρθει... κοντά!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved