5X5: Ειρήνη Παπαδοπούλου και Κώστας Καραφώτης σε ένα απολαυστικό challenge!
Media

5X5: Ειρήνη Παπαδοπούλου και Κώστας Καραφώτης σε ένα απολαυστικό challenge!

Ο Θάνος Κιούσης απόψε 17/3 φοράει τα «βραδινά» του και μας υποδέχεται με σπέσιαλ διάθεση σε ένα ακόμα νυχτερινό, εκθαμβωτικό και άκρως διασκεδαστικό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ, που υπόσχεται να κάνει το βράδυ της Κυριακής μας πιο παιχνιδιάρικο με σπέσιαλ νέους γύρους!  

Το πλατό του «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ γεμίζει με γέλια και απολαυστικές ατάκες από αγαπημένους και λαμπερούς καλεσμένους, που παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και συγκεκριμένα το πρόγραμμα «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στην πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

Θάνος Κιούσης: Πήρε τον γιο του από το σχολείο ντυμένος... Ινδός - Το επικό σχόλιο του Κουτσόπουλου

5X5-SPESIAL-ME-TON-8ANO-KIOYSH-(3).jpg

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00

Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα μοναδικό βραδινό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ με καλεσμένους δυο αγαπημένους καλλιτέχνες, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Κώστα Καραφώτη. Οι αρχηγοί των 2 ομάδων, έρχονται έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό, και απαντούν στις απρόβλεπτες ερωτήσεις του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση!

Το «ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ» αυτή τη φορά είναι πιπεράτο και οι απαντήσεις στις ερωτήσεις άκρως ενδιαφέρουσες! Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις στην ερώτηση: «Πείτε μας κάτι που μπορεί να φέρει πίσω την ανάμνηση ενός παλιού έρωτα;» αλλά και «Κάτι που αρέσει στους άντρες και βαριούνται οι γυναίκες;»

Ο Θάνος προκαλεί σε ένα ακόμα challenge τον Κώστα Καραφώτη και συνδυάζοντας την επιστήμη με το τραγούδι … μάς τραγουδάει για οδοντιάτρους και καρδιοπάθειες. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου θυμάται τα ποντιακά της και ο χορός και το γλέντι δεν αργούν να στηθούν στο πλατό του «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ!

«5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ με τον Θάνο Κιούση: Κυριακή 17 Μαρτίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1

Δείτε το trailer:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved