Θάνος Κιούσης: Πήρε τον γιο του από το σχολείο ντυμένος... Ινδός - Το επικό σχόλιο του Κουτσόπουλου
Showbiz

Θάνος Κιούσης: Πήρε τον γιο του από το σχολείο ντυμένος... Ινδός - Το επικό σχόλιο του Κουτσόπουλου

Ο Θάνος Κιούσης δεν μπορεί να κρύψει το χιούμορ του ούτε στην προσωπική του ζωή, καθώς φαίνεται να ξεχειλίζει από μέσα του!

Ο αγαπημένος Θάνος Κιούσης βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο να παίρνει τον γιο του κάθε μέρα από το σχολείο, με στόχο να του ζωγραφίζει καθημερινά ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του!

Θάνος Κιούσης: Η πρόταση γάμου στη γυναίκα του ως... Ναύαρχος & ο... Ινδός που παίρνει τα παιδιά του

Ο Θάνος Κιούσης λοιπόν, παραλαμβάνει τον γιο του κάθε μέρα ντυμένος κάτι διαφορετικό...

Κι όχι, αυτό δε συμβαίνει διότι έχει ανοίξει το τριώδιο, αλλά καθώς υποστηρίζει πως η ζωή είναι μικρή και πρέπει να απολαμβάνουμε κάθε μέρα της στο έπακρο!

«Δεν χρειάζεται να βρεις σκηνή, φώτα, θέατρο, ηθοποιούς, να κάνεις πρόβες και να βρεις ένα έργο. Η ζωή μας κάθε μέρα είναι μια παράσταση. Απόλαυσε το», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στους followers του στην πρώτη του μεταμφίεση ως Ινδός στις «ιστορίες σχολικού», όπως ονομάζει τις εμφανίσεις του.

«"Αν ντυθείς μπανάνα στο σχολικό θα τρώω μπανάνα στο πρωινό..". Μαντέψτε τώρα, ποιος τρώει τη μπανάνα του και χαίρεται κιόλας», έγραψε για τη δεύτερη μεταμφίεσή του ο Θάνος Κιούσης.

Φυσικά και μία τέτοια ιδέα δε γινόταν να μη την αγαπήσει ο σεφ και πατέρας Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος σχολίασε τις εμφανίσεις του Θάνου Κιούση μέσα από το Instagram!

«Μας έκαψες...ψάχνουμε τώρα στολές» έγραψε ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef.

koutsopoulos.webp

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved