Η Μάγισσα-Twitter: Η Δαμιανή σκότωσε την Αναστασία - Το όραμα της Θεοφανώς βγήκε αληθινό
Media

Η Μάγισσα-Twitter: Η Δαμιανή σκότωσε την Αναστασία - Το όραμα της Θεοφανώς βγήκε αληθινό

Συγκλονιστικό ήταν το επεισόδιο της σειράς Η Μάγισσα που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας.

Οι εξελίξεις ήταν για ακόμα μια φορά καταιγιστικές αφού το όραμα της Θεοφανώς βγήκε αληθινό.

Βασίλης Μηλιώνης: Το spoiler για το τέλος της "Μάγισσας" και η απάντηση για τη σχέση με τη Χάσκα

Η Μάγισσα – Η Δαμιανή σκότωσε την Αναστασία

Στο τέλος του αποψινού επεισοδίου η Αναστασία συναντήθηκε με την Δαμιανή και ξεκίνησε να της λέει πως έχει καταλάβει πως αυτή έριξε υπνωτικό στα φαγητό και το κρασί με αποτέλεσμα οι Γερακάρηδες να κυριέψουν τον πύργο των Λασκαραίων.

GI-3XKjX0AAJS_W.jpg

Η Δαμιανή τότε έδειξε για ακόμα μια φορά το αδίστακτο πρόσωπό της, έβγαλε μαχαίρι και της το έβαλε στην καρδιά τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Το Twitter πήρε φωτιά και οι τηλεθεατές έσπευσαν να σχολιάσουν:

Η Μάγισσα - Όσα είδαμε στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας 18/3

Ο νέος γδικιωμός μεταξύ Λασκαραίων και Γερακάρηδων απειλεί με αφανισμό και τις δύο σειριές. Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται με αίμα. Ήρθε η ώρα να βγει αληθινό το όραμα της Θεοφανώς; Όλοι παλεύουν για τη ζωή τους και την εξουσία. Ποιοι θα μείνουν όρθιοι; Ποιοι θα είναι, τελικά, οι νικητές;

Ο Μάρκος υποψιάζεται πως ο Τζανής κρύβεται στον πύργο των Γερακάρηδων και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το επιβεβαιώσει. Οι έρευνές του θα στραφούν προς τον Μισέλ. Θα καταφέρει να του αποσπάσει την πολυπόθητη πληροφορία;

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved