Το προξενιό της Ιουλίας: Το παιχνίδι της μοίρας! Ο Γρηγόρης θα γίνει νονός στην κόρη της Ιουλίας
Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Το παιχνίδι της μοίρας! Ο Γρηγόρης θα γίνει νονός στην κόρη της Ιουλίας

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα έρχονται στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας», καθώς, όπως θα δούμε, η Ιουλία γεννάει πρόωρα το μωρό της, που είναι κοριτσάκι, ενώ ο Χρήστος καταλήγει στο ψυχιατρείο.

Δύο μεγάλες αποκαλύψεις φέρνουν τα πάνω κάτω στις οικογένειες Προβιού, Ραζίνη και Στααινόπουλου. Όπως θα δούμε, κατά τη διάρκεια του τραπεζιού που διοργάνωσε ο Γιωργίκης για τους κουμπάρους τους, ανακοινώνεται η εγκυμοσύνη της Ιουλίας.

Το προξενιό της Ιουλίας: Η κραυγή της μάνας συγκλόνισε το Twitter - «Μου σηκώθηκε η τρίχα»

Συγχρόνως, όμως, μαζί με τους Στασινόπουλους φτάνει κι ένας απρόσμενος επισκέπτης, που δεν είναι άλλος από τον Γρηγόρη. Εκείνος και η Φιλιώ ανακοινώνουν με τη σειρά τους τούς αρραβώνες τους, προκαλώντας σοκ στην Ιουλία. Η κοπέλα θέλει να πει όλη την αλήθεια στον πρώην αγαπημένο της, ξεκαθάρίζοντάς του ότι κυοφορεί το παιδί του. Ωστόσο, η μητέρα της, Στάσα, τη σταματάει ξανά, συμβουλεύοντάς την να παραμείνει στον γάμο της, καθώς ο Γιωργίκης είναι ιδανικός σύζυγος και πατέρας. Η κοπέλα συμβιβάζεται με τη μοίρα της και το επόμενο διάστημα κυλάει γρήγορα στο αρχοντικό του Προβιού. Πέντε μήνες αργότερα, στις αρχές Απριλίου του 1960, η Ιουλία φέρνει στον κόσμο ένα υγιές κοριτσάκι, προκαλώντας χαρά και ευτυχία στον Γιωργίκη.

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης αντιμέτωπος με μία αποκάλυψη- Μαθαίνει ποιος είναι ο Επιφάνειος

proxenio.jpg

Όλοι μέσα στο σπίτι είναι χαρούμενοι με την έλευση του μωρού, με μοναδική εξαίρέση τη Χάδω, η οποία υποπτεύεται ότι η Ιουλία κάτι κρύβει, καθώς γέννησε το μωρό μόλις επτά μήνες μετά τον γάμο. Ζητάει λοιπόν βοήθεια από τη Δέσπω, η οποία ζηλεύει την τύχη της Ιουλίας και δέχεται να ψάξει τα πάντα για το παρελθόν της. Όμως η Στεφανία αντιλαμβάνεται τις προθέσεις τους και με τον φόβο ότι το σπίτι τους μπορεί να τιναχτεί στον αέρα σβήνει κάθε υποψία για τη σύζυγο του Γιωργίκη.

Αποκλειστικό - Προξενιό: Η συγκλονιστική σκηνή Προβιού – Χάδως που θα «παγώσει» το κοινό

proxenio-ioulias-giorgikis.jpg

Παράλληλα με τη γέννηση του μωρού πραγματοποιείται και ο γάμος της Φιλιώς με τον Γρήγορή, παρόλο που ο Στασινόπουλος γνωρίζει την αλήθεια για το παιδί της Ιουλίας και ανησυχεί για την κόρη του. Οι δύο οικογένειες παραμένουν κοντά η μία στην άλλη και μάλιστα συμφωνούν ότι νονοί στη βάφτιση του μωρού της Ιουλίας και του Γιωργίκη θα είναι η Φιλιώ και ο Γρηγόρης.

Ο Χρήστος στο ψυχιατρείο

Η ευαίσθητη ψυχική υγεία του Χρήστου έχει κλονιστεί, λόγω των αποκαλύψεων που έκρυβαν τα γράμματα της μητέρας του. Ο νεαρός κρατάει φυλαγμένες τις επιστολές της νεκρής Ευγενίας ως θείο δώρο και ο ψυχισμός του μέρα με την ημέρα διαταράσσεται ακόμα περισσότερο.

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο γιατρός ανακοινώνει στον Γιωργίκη την εγκυμοσύνη της Ιουλίας

proxenio-(4).jpg

Ο Γιωργίκης, απεγνωσμένος, αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τον ψυχίατρο Νικολάίδη. Εξηγώντας του την κατάσταση, ο ειδικός προτρέπει τον Προβιά να βάλει τον Χρήστο για λίγο καιρό στην ψυχιατρική κλινική, ώστε να λάβει την κατάλληλη αγωγή και να μπορέσει να ξεπεράσει τα προβλήματά του. Μην έχοντας εναλλακτική λύση, ο Γιωργίκης, παρόλο που δεν θέλει να κλείσει το παιδί του στο ψυχιατρείο, συμφωνεί. Άλλωστε, αυτή η εξέλιξη θα βελτιώσει και τον γάμο του, καθώς θα χωρίσει τον Χρήστο και την Ιουλία.

proxenio-(3).jpg

Έτσι, δεν θα υπάρχουν πλέον εντάσεις και προστριβές μέσα στο σπίτι τους. Αμέσως πείθει τον Χρήστο να ακολουθήσει τον Νικολάίδη στην Αθήνα και να νοσηλευτεί στην κλινική. Το γεγονός αυτό αναστατώνει τους πάντες στο σπίτι και όλοι εύχονται ο νεαρός να καταφέρει να επιστρέφει σύντομα με σώας τας φρένας.

Διαβάστε επίσης:

Ιζαμπέλλα Φούλοπ: «Η Δέσπω είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα»

Προξενιό – Δημήτρης Αλεξανδρής: Δίνει spoiler για τη σχέση του με τη Στάσα

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Κυριακούλα είχε βιαστεί από τον Προβιό- Αδέλφια Αλεξάνδρα και Γιωργίκης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved