Kάνε ότι κοιμάσαι: Η Νάσια λέει ψέματα στον Νικόλα
Media

Kάνε ότι κοιμάσαι: Η Νάσια λέει ψέματα στον Νικόλα

Kάνε ότι κοιμάσαι: Η Υπηρεσία Πληροφοριών προσεγγίζει τον Λάκη και ο ίδιος ανησυχεί ιδιαίτερα.

Την ίδια ώρα, ο Δαμασκηνός, σε μια προσπάθεια να πάρει τον Νικόλα με το μέρος του, του προτείνει να αναλάβει την εποπτεία της επιτροπής των υποτροφιών του ιδρύματος του.

Κάνε ότι κοιμάσαι:Ο θάνατος του Γιώργου βυθίζει σε πένθος το σχολείο- Οσα θα δούμε Δευτέρα και Τρίτη

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-50-3.jpg

Ο Νικόλας, τώρα, προσπαθεί να διαπιστώσει αν τα μυστικά του Λάμπη σταματούν στη συμμετοχή του στους παράνομους αγώνες ή αν ο μαθητής κρύβει κάποιο χειρότερο τραύμα. Από την άλλη, ο Φλωρής ισχυρίζεται όχι έλεγε ψέματα αυτό το διάστημα για να προστατέψει τη μνήμη του νεκρού συμμαθητή του.

Οι μέρες περνούν και ο καθηγητής αντιδρά έντονα όταν μαθαίνει για τη συμμετοχή του Χρήστου στους αγώνες αλλά και με ποιον είχε συνεννοηθεί για την προστασία του σχεδίου του ώστε να διεισδύσει στις παράνομες συμμορίες των ανήλικων παικτών. Σύντομα, όμως, περιμένει τον άντρα ακόμη μία τρομακτική αποκάλυψη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανάτου του νεαρού που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του Γιώργου.

Την ίδια στιγμή, η σχέση της Άννας με τον Ίσσαρη δεν θυμίζει σε τίποτα το ζευγάρι που ήταν κάποτε και αυτό 'αρχίζει να επηρεάζει τη συνεργασία τους στο Τμήμα Ειδικών Εγκλημάτων και Ερευνών. Η Αμάντα, τώρα, αμφισβητεί τον Φλωρή και μπορεί να το εκμυστηρευτεί μόνο στις φίλες της.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-49-4.jpg

Ο Νικόλας, πάλι, πιστεύει ότι ο θάνατος του νεαρού πυγμάχου συνδέεται με την προσπάθεια εκφοβισμού μαρτύρων για να προστατευτεί ο γιος του Δαμασκηνού. Λίγο αργότερα, ο Αχιλλέας αρχίζει πλέον και αγχώνεται με τις μεθόδους του Δαμασκηνού, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον φόνο του πυγμάχου.

Ταυτόχρονα, η Νάσια εξακολουθεί να λέει ψέματα στον πατέρα της για την εταιρεία στην οποία δουλεύει, ενώ προσπαθεί να αντιμετωπίσει και τη συμπάθεια που της έχει ο Δαμασκηνός... Γιατί αντιδρά η Δάφνη στην πίεση του Δαμασκηνού και ποιος θα επισκεφθεί την οικογένεια του Γιώργου μετά το τελευταίο αντίο στον μαθητή;

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved