Κάνε ότι κοιμάσαι:Ο θάνατος του Γιώργου βυθίζει σε πένθος το σχολείο- Οσα θα δούμε Δευτέρα και Τρίτη
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι:Ο θάνατος του Γιώργου βυθίζει σε πένθος το σχολείο- Οσα θα δούμε Δευτέρα και Τρίτη

Κάνε ότι κοιμάσαι: Οι συγκρούσεις των μαθητών δεν έχουν τέλος με αφορμή τον θάνατο του Γιώργου. Όλη αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει την Πέρσα, η οποία θέλει να παραιτηθεί από το Κολλέγιο. Παράλληλα, η Δάφνη αποκαλύπτει στον Ίσσαρη πως η Άννα γνωρίζει για τη σχέση τους...

Ο θάνατος του Γιώργου βυθίζει σε πένθος το Κολλέγιο και επιδεινώνει τα μίση και τις συγκρούσεις μεταξύ των μαθητών. Η Πέρσα υποφέρει από ενοχές, αλλά ο Νικόλας είναι αποφασισμένος να το φτάσει μέχρι τα άκρα για να αποκαλυφθεί ποιος άφησε τον Γιώργο χτυπημένο και αβοήθητο πριν καταλήξει στην Εντατική.

Νικόλας Χαλκιαδάκης: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Γιώργου από το Κάνε ότι κοιμάσαι

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-40-5.jpg

O Δαμασκηνός, πάλι, προσπαθεί να κρατήσει με κάθε τρόπο τον γιο του μακριά από τις πιθανές κατηγορίες. Από την άλλη, η ‘Έφη επιτίθεται στην Αμάντα, κατηγορώντας τη για τη σχέση της με τον Φλωρή, μετά τα τραγικά νέα. Παράλληλα, η Δάφνη αποκαλύπτει στον 'Ισσαρh ότι η Άννα γνωρίζει για τη σχέση τους, ενώ η Πέρσα αντιδρά στις προειδοποιήσεις του νομικού συμβούλου. Μάλιστα, η γυναίκα θέλει να παραιτηθεί από το Κολλέγιο και κανείς δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη. Οι ώρες περνούν και ο Μάκης ανησυχεί για τη συμμετοχή του Χρήστου στους παράνομους μαθητικούς αγώνες.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-45-3.jpg

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η απόσταση ανάμεσα στην Άννα και στον 'Ισσαρη μεγαλώνει και πλέον δεν μπορούν ούτε να μιλήσουν. 0 Αχιλλέας, τώρα, προετοιμάζει τον γιο του Δαμασκηνού για την κατάθεσή του και ο Φλωρής καταλαβαίνει την αγάπη και την έγνοια του πατέρα του. Τι ψάχνει να μάθει ο Σταύρος για την τελετή των υποτροφιών από το Ίδρυμα του Δαμασκηνού; Γιατί θέλει να εκδικηθεί τον Δαμασκηνό; Θα χωρίσουν οριστικά ο Ίσσαρης με την Άννα.

Διαβάστε επίσης:

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τι συνδέει τον Σταύρο και τον Λάμπη από το παρελθόν;

Νίκος Θωμάς: Από το Survivor, στην Τούρτα της μαμάς και φέτος στο Κάνε ότι κοιμάσαι! Τον θυμάσαι;

Κάνε ότι κοιμάσαι: Αποθεώθηκε ο Καλπακίδης στο τραγικό φινάλε του Λημνιού: «Θα λείψεις, έγραψες...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved