Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Εγώ ζήτησα να σταματήσει το “Δέκα λεπτά κήρυγμα” μετά από 3,5 χρόνια»
Media

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Εγώ ζήτησα να σταματήσει το “Δέκα λεπτά κήρυγμα” μετά από 3,5 χρόνια»

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης παραδέχθηκε ότι μετά την επιτυχία της σειράς «10 λεπτά κήρυγμα» θέλησε να τραβήξει ο ίδιος «χειρόφρενο», γεγονός που το χρεώθηκε.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τη σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα» αποκάλυψε:

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Το θέατρο συνήθως περισσότερες σκοτούρες μου δημιουργεί, παρά μου τις λύνει»

kouroumpalis.jpg

«Αυτή την απόφαση την χρεώθηκα. Ο χώρος της υποκριτικής είναι πολύ αυστηρός, αν κάνεις επιτυχία πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις επιτυχία με τον ίδιο τρόπο. Ένας καλλιτέχνης πρέπει να ενταχθεί στο σύστημα και να έχει έναν “προστάτη”. Έχω βιώσει πως είναι το να μην έχεις “προστάτη”».

Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Κουρούμπαλης ασχολείται με την παραγωγή, τη σκηνοθεσία, τη διδασκαλία και είναι διευθυντής στη «Σχολή Θεάτρου».

«Η ανασφάλειά μου στα επαγγελματικά εντάθηκε μετά την έλευση του παιδιού γιατί το παιδί φέρνει ανησυχία για το μέλλον. Η κόρη μου είναι 6 ετών και την έχω ακούσει να λέει πως “ο μπαμπάς μου έπαιζε στο Δέκα Λεπτά κήρυγμα και στην Πολυκατοικία’» αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, ενώ για την προσωπική του ζωή είπε:

«Δεν είμαι απαιτητικός σύντροφος αλλά έχω τις παραξενιές μου και τις επιθυμίες τους. Η σχέση είναι τριβή και μία ασφάλεια. Δεν έχω βγάλει ποτέ τη ζωή μου σε κοινή θέα στα social media και δεν είχε ποτέ Facebook».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Δημήτρη Κουρούμπαλη στην εκπομπή «Ελένη»:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved