Θανάσης Κατερινόπουλος: Άφησε τη Νικολούλη για τις «Ανοιχτές υποθέσεις» - «Φωτιά» πήρε το Twitter
Media

Θανάσης Κατερινόπουλος: Άφησε τη Νικολούλη για τις «Ανοιχτές υποθέσεις» - «Φωτιά» πήρε το Twitter

Θανάσης Κατερινόπουλος - Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 21/3 ο Πέτρος Κουσουλός με την εκπομπή Ανοιχτές υποθέσεις στο OPEN.

Ο δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία στο δικαστικό και αστυνομικό ρεπορτάζ, επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από το Ανοιχτό κανάλι μερικούς μήνες μετά το τηλεοπτικό του διαζύγιο με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Στο πλευρό του και ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ειδικός συνεργάτη της εκπομπής, να συμβάλει σημαντικά σε δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις.

Κατερινόπουλος: Η καθηλωτική περιγραφή για τον θάνατο του γιου του - Αυτή είναι η γυναίκα του

open2.jpg

Οι τηλεθεατές έσπευσαν να σχολιάσουν μέσω Twitter τη νέα εκπομπή του OPEN και ασφαλώς αποθέωσαν τον Θανάση Κατερινόπουλο.

Οι υποθέσεις της πρώτης εκπομπής:

Αναπάντητα ερωτήματα, αποδείξεις, σκληρές αλήθειες και μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες έρχονται στο προσκήνιο κάθε Πέμπτη βράδυ στην εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, στο OPEN.

O Πέτρος Κουσουλός αναλύει όλες τις συγκλονιστικές ανατροπές στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό, που ξεσήκωσε ξανά πρόσφατα το κοινό αίσθημα, με δυνατές μαρτυρίες.

Επίσης, ανοίγει τον πολύκροτο φάκελο του θανάτου των παιδιών από την Πάτρα που σημάδεψε την Ελλάδα, με τα νέα στοιχεία και τις αποκαλύψεις για τους πρωταγωνιστές να δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση. Μία μεγάλη έρευνα ρίχνει φως στις σκοτεινές πλευρές των γεγονότων.

Πρωτογενές ρεπορτάζ, νέα στοιχεία και άγνωστες πτυχές που φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία του φακέλου, με τον Θανάση Κατερινόπουλο, ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, να συμβάλει σημαντικά σε αυτές τις δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις.

Μία εκπομπή ερευνητικής δημοσιογραφίας στην οποία κάθε εβδομάδα θα ανοίγει ένας ή και περισσότεροι φάκελοι δικαστικών υποθέσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη και απασχολούν έντονα την επικαιρότητα και την κοινωνία, και θα αναλύονται διεξοδικά, πάντα με αμεσότητα, αξιοπιστία και σεβασμό.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved