Survivor-Ρικουνάκης: Η Σταυρούλα έχει καψουρευτεί τον Περπατάρη, τον κυνηγάει. Εκείνος δεν θέλει...
Media

Survivor-Ρικουνάκης: Η Σταυρούλα έχει καψουρευτεί τον Περπατάρη, τον κυνηγάει. Εκείνος δεν θέλει...

Ο Νίκος Ρικουνάκης λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2024 παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Γεια σου και μίλησε για όλα όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Νίκος Ρικουνάκης δε δίστασε να μιλήσει στο φλερτ που είχε με τη Χρύσα, αλλά και την καψούρα της Σταυρούλας με τον Γιάννη Περπατάρη.

Survivor 2024 spoiler: Συναντιούνται κρυφά τα βράδια και τους έπιασαν στα πράσα - Έρχεται ποινή;

e.jpg

Survivor 2024 spoiler 21/3 - Νίκος Ρικουνάκης

«Δεν ερωτεύτηκα. Ήθελα κάτι να γίνει με τη Χρύσα»

«Είμαι πολύ καλά, δεν πονάω πλέον στα χέρια, όλα καλά! Από τη μία στεναχωρήθηκα που έφυγα αλλά τι να κάνουμε; Στην κόκκινη ομάδα είχαν κλίκες στο αγωνιστικό κομμάτι. Εγώ πήγα για χαβαλέ, να περάσω καλά! Με τον Τζέιμς είχαμε δεθεί, είναι καλό παιδί αλλά τα παραλέει κάποιες φορές», είπε αρχικά ο Νίκος Ρικουνάκης και συνέχισε:

«Δεν ερωτεύτηκα αλλά ήθελα κάτι να γίνει με τη Χρύσα! Μου έκανε το κλικ. Μέσα στο παιχνίδι κάναμε κάτι γνωριμίες αλλά ως εκεί, δεν πήγε παραπέρα. Για το εάν κάνει κάτι με τον Φάνη, δεν το αποκλείω αλλά δεν έχω δει κάτι με τα μάτια μου. Δεν γνώριζα ότι είχε σχέση. Και με τις πάσες που μου έκανε μου έκανε εντύπωση. Δεν το λέει η καθεμία αυτό αν έχει σχέση.

Η Σταυρούλα έχει καψουρευτεί τον Γιάννη αλλά εκείνος δεν τη θέλει! Τον κυνηγάει από πίσω σαν την ουρά του. Όταν ερωτεύεσαι κάνεις και μεγάλα ρίσκα! Ο Γιάννης κάνει ένα βήμα πίσω την ουρά αλλά τον κυνηγάει, τι να κάνει;

Ο πιο αντιπαθητικός παίκτης είναι ο Σταμάτης, δεν τα βρίσκαμε! Εντάξει, έχασες, στάσου σαν άντρας και πες “έχασα, μπράβο σου”. Μην κλαίγεσαι και λες δικαιολογίες επειδή έχασες».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Νίκου Ρικουνάκη στην εκπομπή Γεια σου:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved