Η μάγισσα: Η Θεοφανώ έτοιμη για εκδίκηση- Οι περιλήψεις των επεισοδίων

Θεοφανώ - Μάγισσα

Media

Η μάγισσα: Η Θεοφανώ έτοιμη για εκδίκηση- Οι περιλήψεις των επεισοδίων

Η μάγισσα: Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας.  Η Θεοφανώ ανατρέπει τα πάντα και είναι έτοιμη να εκπληρώσει την επιθυμία της Αναχίτ. Την ίδια στιγμή, η Ρηνιώ εξομολογείται τις υποψίες της για το έγκλημα της Δαμιανής στον Μάρκο και τον Μιχαήλ, ενώ ο πύργος χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα.

Ο Σπήλιος παίρνει μια απόφαση για τη ζωή της Θεοφανώς που τον φέρνει αντιμέτωπο με όλους και κυρίως με τον Τζανή και τη Μετάξια. Την ίδια στιγμή, η Ρηνιώ καταφέρνει να φτάσει στη σπηλιά που κρύβεται ο πατέρας της και εκμυστηρεύεται στον Μιχαήλ και τον Μάρκο τις υποψίες της για τη Δαμιανή.

H Μάγισσα: Η μάχη αρχίζει – Η επίθεση των Λασκαραίων και η εκδίκηση της Θεοφανώς στο φινάλε

12..jpg

Η μάγισσα: Σπήλιος- Δαμιανή

Ωστόσο, οι δύο άντρες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να πιστέψουν πως η Δαμιανή είναι ικανή για φόνο. Εν τω μεταξύ, ο Μισέλ παραδίδει στον Σπήλιο τον θησαυρό του προπάππου του, προκαλώντας όμως καινούριες αναταραχές στον πύργο των Γερακάρηδων. Παράλληλα, ο Κανέλλος βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να κερδίσει την εύνοια του Τζανή αλλά και για να ξεσκεπάσει τη Δαμιανή.

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ στον τελευταίο προορισμό της - Για ποιον στ’ αλήθεια θα γραφτεί το τέλος;

10..jpg

Η μάγισσα: Αντρέι

Από την άλλη, ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να σώσει τη Θεοφανώ, με κάθε κόστος, τη στιγμή που ο Τζανής προσπαθεί να απαλλαγεί απ’ την παρουσία των Γερακάρηδων και να εδραιώσει τη δική του κυριαρχία. Ένα βήμα πριν γίνουν όλα στάχτη, η Θεοφανώ παρασέρνει όλο και περισσότερο τον Σπήλιο στον κόσμο της και τον φέρνει αντιμέτωπο με την αλήθεια.

Ο πύργος χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα

2.-(1).jpg

Η μάγισσα: Κανέλλος - Δαμιανή

Μάγισσα – Αφολαγιάν: «O Μπακού δεν θα μείνει έξω από όσα συμβούν»


Ο Αντρέι είναι έτοιμος να σώσει τη Θεοφανώ απ' τα χέρια των Γερακάρηδων, όμως όλα ανατρέπονται απ’ την ίδια τη Θεοφανώ. Ταυτόχρονα, ο Κανέλλος καταφέρνει να αποδράσει απ’ τον πύργο, παίρνοντας για όμηρο τον Τζανή και η ζωή και των δύο κρέμεται, πλέον, από μια κλωστή. Την ίδια ώρα, οι χειρότεροι φόβοι της Γερακίνας επιβεβαιώνονται ύστερα από μια αποκάλυψη που θα γίνει η ταφόπλακα στον γάμο της με τον Σπήλιο, ενώ η εκδικητική μανία της Κυπριανής για τη Θεοφανώ την οδηγεί απέναντι στον ίδιο της τον γιο.

3..jpg

Η μάγισσα: Θεοφανώ- Κυπριανή

Η ώρα της αποκάλυψης για τον φόνο του μωρού έρχεται, αλλά κανείς δεν είναι έτοιμος να το αντιμετωπίσει. Ο πύργος των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα με ανέλπιστους εχθρούς και συμμάχους και η τελική ώρα της κρίσης φτάνει. Η Θεοφανώ είναι έτοιμη να εκπληρώσει την επιθυμία της μάνας της για εκδίκηση...

Διαβάστε επίσης:

Η Ντένια Ψυλλιά αποχαιρέτησε τη Μάγισσα & τη Κερασίνα – «Στιγμή από την τελευταία μου σκηνή»

Στεφανί Καπετανίδη: Αποχαιρέτησε τη Μάγισσα: «Δεν μπόρεσε να κρατηθεί μπροστά στο άδικο»

H Μάγισσα: Η κορυφαία villain Δαμιανή, το «τσακάλι» Ρηνιώ και το twitter δίνει ξανά… «ρέστα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved