Έρωτας φυγάς: Ο Κοντογιάννης αποκαλύπτει στον Ιάσονα τον φονιά του Μάρκου
Media

Έρωτας φυγάς: Ο Κοντογιάννης αποκαλύπτει στον Ιάσονα τον φονιά του Μάρκου

Έρωτας φυγάς - Ο μεγαλύτερος έρωτας, ο «Έρωτας Φυγάς»,  γράφεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, στον ΑΝΤ1, με νέα επεισόδια, δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές. 

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00

Η Αλεξάνδρα, αδύναμη και καταβεβλημένη, «συναντά» και μιλά στον Μάρκο, κάνοντας τους γύρω της ν’ ανησυχούν για την ψυχική της υγεία. Ο Ιάσονας στέκεται διακριτικά στο πλευρό της, ενώ ο Κοντογιάννης τού δίνει μια διεύθυνση που του υπόσχεται να τον φέρει κοντά στο φονιά του Μάρκου. Η Μαργέτα μαθαίνει τον πραγματικό λόγο της επίσκεψης του Στέφανου στην Αθήνα και μια ρωγμή ανοίγει στη σχέση τους …

Έρωτας φυγάς - Δείτε το Trailer

Έρωτας φυγάς - στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η Αλεξάνδρα δεν μπορεί να δεχθεί το θάνατο του Μάρκου. Περνά τις ώρες της στον τάφο του και αρχίζει να τον βλέπει μπροστά της.

Ο Στέφανος αφήνει στο πόδι του τον Φάνη και τον Νικόλα και ετοιμάζεται να φύγει για να βρει καταφύγιο στην Αθήνα, στην αγκαλιά της Μαργέτας.

Προς απογοήτευση του Ιάσονα, η Αλεξάνδρα σκέφτεται να πάρει τον Γιωργάκη και να φύγει απ’ το Κιάρι. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης υποφέρει από την απουσία της Νάντιας και αποφασίζει να παραιτηθεί από το νοσοκομείο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved