Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Εγώ είχα πει να διαλύσουμε τους ONE, δεν μπορούσα άλλο»
Media

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Εγώ είχα πει να διαλύσουμε τους ONE, δεν μπορούσα άλλο»

Στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος ONE, το απόγευμα της Παρασκευής (29-03).

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη διάλυση τους λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν δική του ευθύνη.

Πέγκυ Ζήνα- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Sold out πρεμιέρα

xristoforou-(1).jpg

«Εγώ είχα πει ότι δεν μπορούσα άλλο. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που είχα έντονες διαφωνίες με τον Γιώργο (σ.σ. Θεοφάνους) και θεωρώ ότι δεν μπορούσα να διαχειριστώ εκείνη τη στιγμή όλο αυτό το πράγμα με όλους και υπήρχε η προσωπική φιλοδοξία. Για να είμαι ειλικρινής. Παρόλα αυτά δεν ήταν η προσωπική φιλοδοξία ο κύριος λόγος, Άρχισα να μην μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα», είπε και συνέχισε:

xristoforou-(2).jpg

«Σε αυτή τη διάθεση δεν προσπάθησαν να μου αλλάξουν γνώμη τα υπόλοιπα παιδιά. Είχαν θυμώσει και είχαν στεναχωρηθεί. Ο Αργύρης δεν μιλούσε πάντα πολύ και τότε ήταν λάθος που δεν μου μίλησε, γιατί τον ακούσω περισσότερο από όλους λόγω της εμπειρίας που έχει στον χώρο. Αν μου μιλούσε, μπορεί να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Ο Πάνος ήταν τσαντισμένος μαζί μου πολύ, όπως και ο Φίλιππος. Όταν θέλω επίσης να απομακρυνθώ, απομακρύνομαι και χάνομαι. Όχι από δειλία, αλλά δεν μπορώ να διαχειριστώ τον λόγο μου. Δεν μπορώ να μιλήσω, μπλοκάρω και αυτό συμβαίνει σε οποιαδήποτε σχέση μου»

Χριστοφόρου: «Η περσινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision ήταν εμφάνιση σχολικής εορτής»

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Μας συστήνει την αδελφή του Μαρία, που της κάνει μία πολύ τρυφερή αφιέρωση

Χείμαρρος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Υπάρχει ένα αντικυπριακό κλίμα στην ΕΡΤ και σκοπιμότητα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved