Λουκία Παπαδάκη: «Είμαστε πολύ καλοί στις χαρές, στα ζόρικα είναι ο χαρακτήρας»
Media

Λουκία Παπαδάκη: «Είμαστε πολύ καλοί στις χαρές, στα ζόρικα είναι ο χαρακτήρας»

Όλα για τη ζωή μας: Η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τα νοσήματα που προκαλούνται από αλλοιωμένα τρόφιμα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον τρόπο με τον οποίο η ίδια διαχειρίζεται τους χωρισμούς της.

«Ο οποιοσδήποτε χωρισμός ακόμη και ο συναινετικός είναι μια απώλεια. Οι δικοί μου χωρισμοί είχαν ένα κοινό, το τέλος. Δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα. Για να φτάσει κανείς σε αυτό το σημείο έχουν λιγοστέψει αυτά που τον έκαναν να είναι στην αρχή με αυτόν τον άνθρωπο.

Είμαστε πολύ καλοί στις χαρές, στα ζόρικα είναι ο χαρακτήρας. Χώρισα πολύ ειρηνικά από τη μεριά μου. Εγώ δεν επιθυμώ ποτέ τις επί τούτου συγκρούσεις. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρουόμαστε για κάτι που είναι δικαίωμα του καθενός. Να θέλει ή να μην θέλει. Το απεχθάνομαι αυτό το πράγμα», είπε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη και συνέχισε:

Λουκία Παπαδάκη - Ο χωρισμός στη διάρκεια της εγκυμοσύνης: «Δεν υπάρχει τίποτα χωρίς θυσία...»

loukia2.jpg

«Οι άνθρωποι έχουν πολύ εύκολη τάση να οικειοποιούνται τους άλλους ανθρώπους και να τους ιδιωτικοποιούν. Δυσκολεύτηκε να το πάρει απόφαση, που σημαίνει ότι δεν σε αποδέχομαι. Αυτό το ότι χρειάζονται δύο για να χωρίσεις δεν το πιστεύω πια. Αυτό που μπορεί να βαρύνει είναι η λάθος επιλογή μας, όχι η ευθύνη του τι είναι ο άλλος. Η ευθύνη της επιλογής μας μάς βαραίνει. Δεν είναι φταίξιμο. Για τη συμπεριφορά μας την επιλεγμένη, ναι φταίμε».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Λουκία Παπαδάκη: «Δεν είχα καμία ιδέα για όλα αυτά στη Λάμψη... Δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθώ»

Λουκία Παπαδάκη: «Η “Λάμψη” ήταν πολύ σπουδαία δουλειά για τα δεδομένα της εποχής»

Λουκία Παπαδάκη: Η ηλικία, ο ρόλος στην Ηλέκτρα και τα χρόνια της «Λάμψης»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved