Ηλέκτρα: Η Νεφέλη όμηρος ενός αδίστακτου άντρα! Ο Παύλος τη σώζει
Media

Ηλέκτρα: Η Νεφέλη όμηρος ενός αδίστακτου άντρα! Ο Παύλος τη σώζει

Ηλέκτρα: Ένας αδίστακτος άντρας, ο Ρέπανος, εμφανίζεται στην Αρσινόη και ανατρέπει ξανά τη ζωή του Παύλου.

H Νεφέλη πέφτει στα χέρια του και κινδυνεύει και ο Παύλος, που κάνει τα πάντα για να τη σώσει, καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα.

Ηλέκτρα: Θα αποδώσει το σχέδιο να στριμωχθεί ο Νικόλας;


Το παρελθόν του Παύλου και όσοι γνωρίζουν γι' αυτό έχουν επιστρέφει για τα καλά στη ζωή του και ο καθηγητής είναι τρομοκρατημένος. Μάλιστα, σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, η Νεφέλη θα βιώσει τον απόλυτο τρόμο εξαιτίας ενός άντρα που κυνηγάει τον καθηγητή. Όλα αρχίζουν μετά τον θάνατο του Αχιλλέα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια του Παύλου.

ilektra.jpg

Ο Ρέπανος φτάνει στην Αρσινόη με σκοπό να τον βρει και να μάθει τι συνέβη και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Την ίδια στιγμή, κι ενώ ο Παύλος παλεύει καθημερινά ώστε να μην αποκαλυφθεί το πραγματικό του όνομα και όσα έχει κάνει, δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη στο καμαράκι του. Είναι ο Νικόλας, που τον χαιρετά με νόημα ως Στρατό Δανέζη! 0 Νικόλας προσπαθεί να πείσει τον καθηγητή, όμως, ότι δεν σκοπεύει να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα. Ωστόσο, ο Παύλος πιστεύει πως δεν το εννοεί και παίζει πάλι κάποιο παιχνίδι.

ilektra.jpg

Την ίδια ώρα, ο Ρέπανος κυκλοφορεί στο νησί αναζητώντας τον Αχιλλέα και βρίσκεται μια ανάσα πριν καταλάβει ότι ο νεαρός δολοφονήθηκε. Λίγες ώρες αργότερα, η Νεφέλη καταφέρνει να τρυπώσει στο καμαράκι του Παύλου, όμως δεν είναι η μόνη. Όταν ο Παύλος επιστρέφει, προτού μπορέσει να αντιληφθεί τη Νεφέλη, ο Ρέπανος καταφέρνει και μπαίνει με τη βία στο δωμάτιο. 0 Ρέπανος απαιτεί απαντήσεις που ο Παύλος, όμως, δεν θέλει να δώσει. Οι δύο άντρες έχουν μία έντονη λογομαχία και η Νεφέλη καταλήγει όμηρος στα χέρια του Ρέπανου. Η νεαρή περνάει δύσκολες στιγμές και ο Παύλος φοβάται ακόμη και για τη ζωή της. Ωστόσο, η απρόσμενη επίσκεψη της Μερόπης δίνει στον Παύλο την ευκαιρία να τη σώσει. Η Νεφέλη καταφέρνει να διαφύγει εξαιτίας της παρέμβασης του καθηγητή και, τρομοκρατημένη, ενημερώνει τον διοικητή για όσα συμβαίνουν στο δωμάτιο του Παύλου. Εκείνος, λίγη ώρα μετά, βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στον Ρέπανο και τον διοικητή. Αλλά όχι στην κάμαρά του. Στο αστυνομικό τμήμα όπου οδηγείται προκειμένου να δώσει κατάθεση για όσα ανέφερε η Νεφέλη.

ilektra.jpg

Η κοπέλα ταλανίζεται από την αγωνία της για το αν έκανε καλά που ενημέρωσε για αυτό που συνέβη, καθώς ο καθηγητής δεν λέει την αλήθεια. Ω Παύλος προσπαθεί να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις στο τμήμα, αλλά χωρίς να δώσει πολλές εξηγήσεις, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί ποιος είναι. Εν τω μεταξύ, ο Νικόλας πιέζει τον Ρέπανο να του αποκαλύψει τη σχέση του με τον Αχιλλέα. Και εκείνος, στο τέλος, του λέει πως τον Αχιλλέα τον σκότωσε ο Στρατός Δανέζης. Το ίδιο βράδυ, ο Παύλος πηγαίνει στο σπίτι του δημάρχου, όπου του ανακοινώνει την παραίτησή του, σοκάροντας τους πάντες, οι οποίοι προσπαθούν να μάθουν τι τον ανάγκασε να το κάνει.

Πηγή mytv

Ηλέκτρα: Ο Παύλος δημιουργεί νέα προβλήματα

Ηλέκτρα: «Είσαι μόνος σου πια μπαμπά» - Οι κόρες του Σωτήρη είναι πια εναντίον του

Ηλέκτρα: Η Ηλέκτρα επισκέπτεται τον Νικόλα και του λέει ψέματα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved