Έρωτας Φυγάς: Άρτεμη και Ιάσονας γίνονται ζευγάρι
Media

Έρωτας Φυγάς: Άρτεμη και Ιάσονας γίνονται ζευγάρι

Ανατροπές έρχονται στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Έρωτας φυγάς», καθώς μετά τον θάνατο του Μάρκου ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων

Ένας από αυτούς που βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολλές συνέπειες είναι ο Ιάσονας. Ωστόσο ενώ προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά του, μία ακόμη απροσδόκητη εξέλιξη ταράσσει τις ισορροπίες του. Αυτή δεν είναι άλλη από έναν παράφορο έρωτα.

Έρωτας φυγάς: Το τραγικό φινάλε- Ο ματωμένος γάμος

1711650305989-64133262-ERWTAS-FYGAS-EP.-92-(5).jpg

Όπως έχουμε δει, η όμορφη Άρτεμη έχει αρχίσει σιγά σιγά να τον προσεγγίζει, θέτοντας σε εφαρμογή την παγίδα που του έχει στήσει για να τον εκδικηθεί, καθώς τον μισεί θανάσιμα. Ωστόσο, πολύ σύντομα η γιατρός διαπιστώνει ότι έχει πέσει και η ίδια σε αυτήν. Όσο με τη βοήθεια του Φάνη προσπαθεί να αποπλανήσει τον Δεμερτζή, τόσο εντυπωσιάζεται από τη γοητεία του και τις τρυφερές πλευρές του χαρακτήρα του. Έτσι, κάποια στιγμή, η Άρτεμη συνειδητοποιεί ότι έχει αρχίσει να αναπτύσσει αληθινά αισθήματα για τον άντρα. Η διαπίστωση αυτή την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Φυσικά, δεν λέει λέξη για τα συναισθήματά της στον Φάνη, ρ οποίος παρακολουθεί στενά τις κινήσεις της, ενώ συγχρόνως αφήνεται στον παράφορο έρωτα που έχει αρχίσει να νιώθει για τον Ιάσονα. Την ίδια ώρα, και ο Δεμερτζής αισθάνεται κι εκείνος ότι την ερωτεύεται και το δέσιμο ανάμεσά τους μεγαλώνει με αποτέλεσμα ο ένας να μην μπορεί να κρατηθεί ούτε λεπτό μακριά από τον άλλο.

ERWTAS-FYGAS-EP.-90-(4).jpg

Σύντομα, λοιπόν, οι δυο τους γίνονται ζευγάρι και πρώτη φορά ύστερα από πάρα πολύ καιρό ο Ιάσονας νιώθει ξανά ευτυχισμένος και απολαμβάνει τη ζωή του στο πλευρό μιας γυναίκας. Φυσικά, ο ίδιος αγνοεί τις αληθινές προθέσεις της αγαπημένης του, καθώς και την πραγματική της ταυτότητα. Η κοπέλα δεν είναι άλλη από τη χαμένη κόρη της Ουρανίας, που ήρθε στη Μεσσήνη για να εκδικηθεί τη μητέρα της και τον Δεμερτζή.

Πηγή Mytv

Έρωτας φυγάς: Ο Κοντογιάννης αποκαλύπτει στον Ιάσονα τον φονιά του Μάρκου

Έρωτας φυγάς σπόιλερ: Ο Ιάσονας κατηγορείται για απαγωγή

Έρωτας φυγάς σπόιλερ: Βαριά άρρωστη η Μαργέτα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved