Έρωτας φυγάς σπόιλερ: Βαριά άρρωστη η Μαργέτα

Έρωτας φυγάς: Μαργέτα

Media

Έρωτας φυγάς σπόιλερ: Βαριά άρρωστη η Μαργέτα

Ιδιαίτερα δύσκολα εξελίσσονται τα πράγματα για τη Μαργέτα, στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Έρωτας φυγάς». 

Εδώ και αρκετό καιρό και για την ακρίβεια λίγες εβδομάδες μετά τη διάσωσή της από τα χέρια του Κοντογιάννη και τη μυστική άφιξή της στην Αθήνα, η γυναίκα υποφέρει από ξαφνικούς και έντονους πονοκεφάλους.

ERWTAS-FYGAS-EP.-79-(11).jpg

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν τι της συμβαίνει και κυρίως στον αγαπημένο της Στέφανο, καθώς ξέρει ότι εκείνος ανησυχεί υπερβολικά. Έτσι, δεν θέλει να του δημιουργήσει ένα ακόμα άλυτο πρόβλημα. Όμως το ζήτημα με τους ξαφνικούς πονοκεφάλους παραμένει. Μάλιστα, όπως θα δούμε στη συνέχεια, μία πολύ αγχωτική κατάσταση πρόκειται να επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την υγεία της Μαργέτας. Συγκεκριμένα, όλοι στο σπίτι της Κηφισιάς μαθαίνουν ότι ο Ιάσονας πρόκειται σε λίγες ώρες να φτάσει στην Αθήνα.

Έρωτας φυγάς: Ολοκληρώνεται φέτος η σειρά- Τέλος ο 3ος κύκλος

ERWTAS-FYGAS-EP.-72-(7).jpg

Η είδηση αυτή προκαλεί στη γυναίκα μεγάλη αναστάτωση, διότι ο γιος της πιστεύει ακόμα πως είναι νεκρή. Αμέσως, μαζί με τον Στέφανο και έχοντας τη βοήθεια του Θύμιου και της Άννας, αναζητούν μία προσωρινή κατοικία και προσπαθούν να καλύψουν τα ίχνη τους. Η αυξημένη πίεση, όμως, και το μεγάλο άγχος επιδεινώνουν την υγεία της Μαργέτας. Έτσι, έχει μία νέα κρίση με οξύ πόνο στο κεφάλι, η οποία γίνεται αντιληπτή και από τους άλλους. Όλοι τους ανησυχούν πολύ βλέποντάς την σε αυτή την κατάσταση.

erotas-fygas-stefanos-prorasi-gamou-sth-margeta.jpg

Έρωτας φυγάς

Τότε η γυναίκα, προσπαθώντας να τους ηρεμήσει, τους λέει ότι θα επισκεφθεί κάποιον γιατρό και πράγματι τηρεί την υπόσχεσή της. Αφού εξηγεί στον ειδικό πώς έχει η κατάσταση, εκείνος την παροτρύνει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις για να καταλάβει τι της συμβαίνει... Τα νέα για τη Μαργέτα δυστυχώς δεν είναι ευχάριστα, καθώς οι εξετάσεις της φανερώνουν ότι είναι βαριά άρρωστη. Στο άκουσμα της είδησης, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, καταρρακώνεται, ενώ δεν θέλει να μοιραστεί με κανέναν τη σοκαριστική αλήθεια.

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας φυγάς σπόιλερ: Ο Ιάσονας ψάχνει τον φονιά του Μάρκου

Έρωτας Φυγάς – Νάντια Ναλμπάνη: Έπαιξα αυτόν τον ρόλο με πολλή συγκίνηση

Έρωτας φυγάς: Ολοκληρώνεται φέτος η σειρά- Τέλος ο 3ος κύκλος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved