Έρωτας φυγάς σπόιλερ: Ο Ιάσονας ψάχνει τον φονιά του Μάρκου
Media

Έρωτας φυγάς σπόιλερ: Ο Ιάσονας ψάχνει τον φονιά του Μάρκου

Μεγάλες ανατροπές περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό στη δραματική σειρά εποχής, Έρωτας φυγάς, που προβάλλεται στον ΑΝΤ1. Στα προσεχή επεισόδια ο Ιάσονας, πεπεισμένος ότι ο θάνατος του Μάρκου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αποφασίζει να βρει τον δολοφόνο του.

Συγκλονιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει η συνέχεια της δραματικής σειράς εποχής «Έρωτας φυγάς» μετά τον απροσδόκητο θάνατο του Μάρκου. Στα επόμενα επεισόδια, ενώ η Αλεξάνδρα παραμένει χαμένη στον δικό της κόσμο, όπου θρηνεί και κλαίει για τον χαμό του αγαπημένου της,ο Ιάσονας κάνει μια απρόσμενη κίνηση.

Έρωτας Φυγάς – Νάντια Ναλμπάνη: Έπαιξα αυτόν τον ρόλο με πολλή συγκίνηση

ERWTAS-FYGAS-EP.-84-(5).jpg

Η άτυχη γυναίκα έχει παραδοθεί στη μοίρα της αφήνοντας το μυαλό της να της παίζει παράξενα παιχνίδια, πέρα από τα όρια της λογικής. Για την ακρίβεια, η Αλεξάνδρα συνεχίζει να βλέπει μπροστά της ζωντανό τον Μάρκο, ανησυχώντας ιδιαίτερα με τη συμπεριφορά της και τις αντιδράσεις της τόσο τον Ιάσονα όσο και τα υπόλοιπα πρόσωπα του περιβάλλοντος της, που τρέμουν για την ψυχική της υγεία. Παρ’ όλα αυτά, ο Δεμερτζής βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και τη στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, με τρόπο διακριτικό και χωρίς να αποζητά κάτι περισσότερο από εκείνη στην παρούσα φάση. Ταυτόχρονα, ο ίδιος αποφασίζει να ψάξει για τον φονιά του Μάρκου, καθώς πλέον είναι πεπεισμένος ότι ο θάνατός του δεν οφείλεται σε τροχαίο δυστύχημα, αλλά σε εγκληματική ενέργεια.

Έρωτας φυγάς (#not) για τον Σταύρο Σβήγκο! Η καλλονή που του έχει κλέψει την καρδιά in real life

ERWTAS-FYGAS-EP.-82-(1).jpg

Μάλιστα, σε αυτή την κομβική στιγμή της ζωής του, τον πλησιάζει ένας μεγάλος τους εχθρός και προσποιείται ότι νοιάζεται για εκείνον και επιθυμεί να τον βοηθήσει. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κοντογιάννη, ο οποίος του υπόσχεται να τον οδηγήσει στον ένοχο. Του δίνει λοιπόν μία διεύθυνση και του επισημαίνει ότι σε αυτή θα βρει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεται ώστε να ανακαλύψει τον φονιά του Μάρκου. Ο Ιάσονας εντυπωσιάζεται με την ξαφνική καλοσύνη του, τον ευχαριστεί και στη συνέχεια κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις που πρέπει προκειμένου να βρει ποιος μένει σε αυτή τη διεύθυνση ώστε να μπορέσει να τον οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης για το φρικτό έγκλημα που διέπραξε.

Έρωτας φυγάς: Ολοκληρώνεται φέτος η σειρά- Τέλος ο 3ος κύκλος

ERWTAS-FYGAS-EP.-86-(4).jpg

Την ίδια ώρα, ο ισχυρός άντρας αποφασίζει να αφήσει στην άκρη τα προβλήματα και τις εντάσεις που είχε στο παρελθόν με τον Μιχάλη και του υπόσχεται να τον στηρίξει για να σώσουν μαζί τη Νάντια από τη φυλακή. Έτσι, οι δύο άντρες σχεδιάζουν να ταξιδέψουν μέχρι την Αθήνα προκειμένου να πάρουν ένα πόρισμα από νευρολόγο, ώστε να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης η εισαγγελέας για τον φόνο του Σωκράτη, που την έχει στοιχειώσει. Ωστόσο, ο Κοντογιάννης, ο οποίος στην πραγματικότητα θέλει ακόμα να πληγώσει και να εκδικηθεί τον Ιάσονα, μαθαίνοντας τις εξελίξεις, στρέφει τον αρχηγό των οικοπεδοφάγων εναντίον του Δεμερτζή, ώστε να τον χτυπήσουν κατά την άφιξή του στην πρωτεύουσα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved