Έρωτας Φυγάς – Νάντια Ναλμπάνη: Έπαιξα αυτόν τον ρόλο με πολλή συγκίνηση
Media

Έρωτας Φυγάς – Νάντια Ναλμπάνη: Έπαιξα αυτόν τον ρόλο με πολλή συγκίνηση

Η Ζωή Ναλμπάνη υποδύεται τη Νάντια, μια κακοποιημένη γυναίκα που φτάνει μέχρι τον φόνο για να λυτρωθεί από τον βασανιστή πρώην σύζυγό της, στη δραματική σειρά «Έρωτας φυγάς» του ΑΝΤ1 και μας καθηλώνει με την ερμηνεία της.

Στα προσεχή επεισόδια η ηρωίδα της θα περάσει διά πυρός και σιδήρου μέχρι να βρει τη λύτρωση, και ίσως, γιατί όχι, την ευτυχία.

Η Νάντια πήρε το νόμο στα χέρια της

«Το έκανε όχι μόνο γιατί υπέφερε η ίδια, αλλά γιατί αισθανόταν ενοχές απέναντι στον Μιχάλη και την Αλεξάνδρα. Ο Σωκράτης βασάνιζε άλλους δύο ανθρώπους. εκτός από εκείνη κι αυτό δεν το άντεξε η ηθική της. Ετσι έδωσε τέλος στο μαρτύριο όλων και φυσικά και της ίδιας και αυτός ο ακριβοδίκαιος και ηθικός άνθρωπος έγινε δολοφόνος».

nalbani-(1).jpg

Έφτασε στο προσωπικό της αδιέξοδο;

«Έτσι είναι, αν και η αυτοδικία δεν είναι σε καμία περίπτωση η λύση. Μια τόσο καλλιεργημένη και δυναμική γυναίκα ανέχτηκε για χρόνια μια τόσο κακοποιητική συμπεριφορά. Δυστυχώς είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί έντονα και σήμερα. Επαιξα αυτόν τον ρόλο με πολλή συγκίνηση και αυτό που θέλω να πω στις γυναίκες που ζουν στο αδιέξοδο αυτό, είναι να μιλήσουν. Η σιωπή κάνει κακό. Πρέπει να μιλάμε δυνατά. Για τις σχέσεις των ανθρώπων, για τη συμπόρευση, τη συντροφικότητα, την κοινή ζωή, την ατομική ευθύνη, αλλά και το δικαίωμα του καθενός και καθεμιάς μας να ορίζει τη ζωή, τις επιθυμίες και τις αποφάσεις του. Φαίνεται ότι όλα αυτά τα αυτονόητα του σύγχρονου, ελεύθερου κόσμου δεν είναι δεδομένα για όλους. Είναι καθήκον όλων μας να ανοίξουμε τη συζήτηση με κάθε τρόπο. Κάθε βίαιη συμπεριφορά πρέπει καταγγέλλεται και να τιμωρείται. Πρέπει να σπάει η σιωπή στα περιστατικά έμφυλης βίας. Η μηδενική ανοχή της κοινωνίας και της πολιτείας σε αυτά μπορεί να περιορίσει τα φαινόμενα. Η κακοποίηση είναι αδίκημα που τιμωρείται νομικά. Στη χώρα μας υπάρχουν 19 ξενώνες φιλοξενίας. 44 συμβουλευτικά κέντρα και η τηλεφωνική γραμμή 15900 για γυναίκες και παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο. Το σημαντικό είναι να γίνει το πρώτο βήμα και τα θύματα να μιλήσουν».

nalbani-(2).jpg

Η Νάντια όμως επέλεξε την αυτοδικία. Η φυλακή τελικά για εκείνη είναι μια λύτρωση;

«Πραγματικά λειτούργησε λυτρωτικά για εκείνη αυτή η συνθήκη. Είναι μια στιγμή κάθαρσης, αλλά από την άλλη έχει τις ενοχές της γιατί ο Μιχάλης την αγαπάει κι έχει σταματήσει και η δική του ζωή περιμένοντάς την. Εκείνη προσπαθεί να τον απομακρύνει, αλλά αυτός επιμένει να είναι δίπλα της, κάνοντας τα πάντα για να τη βοηθήσει, θα δούμε λοιπόν μέχρι πού θα φτάσει για χάρη της»

Πηγή tv24

Έρωτας φυγάς: Ολοκληρώνεται φέτος η σειρά- Τέλος ο 3ος κύκλος

Έρωτας Φυγάς – Κωνσταντάκη: Το spoiler για τη σειρά και το φινάλε

Έρωτας φυγάς: Η φυλάκιση της Αλεξάνδρας πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στο σπίτι της Κηφισιάς

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved