Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης συλλαμβάνεται
Media

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης συλλαμβάνεται

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», καθώς πολύ σύντομα ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με έναν νέο εφιάλτη.

Ο Σταύρος εντοπίζεται νεκρός, βυθίζοντας στον πόνο και το πένθος όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Παγιδευμένοι: Συντετριμμένος ο Δημήτρης ανακαλύπτει ότι η Δάφνη κινδυνεύει

Συγχρόνως, στην Εισαγγελία Πειραιά επιστρέφει ο πρόεδρος της Επιθεώρησης Δικαστικών Λειτουργών και αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Αντώνης Καρέλλης, ενώ την εμφάνισή του εκεί κάνει και ένας άλλος εισαγγελέας. Λίγο καιρό αργότερα, ενώ ο Δημήτρης κάνει τα πάντα προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος του Σταύρου, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους έναν ύποπτο. Τότε εκείνος αναλαμβάνει να τον ανακρίνει και να αποσπάσει την ομολογία του.

PAGIDEVMENOI-(1).jpg

0 επικίνδυνος άντρας τού αποκαλύπτει με θράσος ότι στόχος του δεν ήταν ο Μαυρίδης, αλλά ο ίδιος. Μάλιστα, του αναφέρει ότι σκοπεύει να εξολοθρεύσει όλα τα μέλη της οικογένειάς του και τους ανθρώπους που αγαπάει. Τότε ο Δημήτρης χάνει την ψυχραιμία του και τον έλεγχο και τον αρπάζει, απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει. Ο Ανδρέας και η Άννα βρίσκονται κοντά του και τον βοηθούν να ηρεμήσει, ενώ οι ενέργειες που κάνουν συγχρόνως εναντίον του ο Χατζής και ο γιος του, Ιάσονας, του δημιουργούν ακόμη περισσότερες δυσκολίες. Την επόμενη ημέρα, μία ακόμη δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον εισαγγελέα, καθώς μετά την κηδεία του Σταύρου ο Καρέλλης τον καλεί στο γραφείο του για να του κάνει μία σημαντική ανακοίνωση.

pagidevmenoi-(1).jpg

«Δημήτρη Μαρκέτο, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα στο όνομά σου, με πρωτοβουλία εισαγγελέα. Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για κατάχρηση εξουσίας και διαφθοράς. Πρέπει να σε σταματήσουμε», του λέει με κυνικό ύφος, αφήνοντάς τον άναυδο. 0 άντρας προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ωστόσο δεν πείθει κανέναν. Έτσι, οδηγείται στη φυλακή, ώσπου να ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης κατηγορείται ότι ενήργησε με παράνομο τρόπο και αθέμιτα μέσα στις υποθέσεις που αφορούν τα μέλη της οικογένειάς του. Στη συνέχεια, η Άννα αναλαμβάνει την υπεράσπισή του και οι δυο τους καλούνται να αποδείξουν την αθωότητά του σε επικείμενη δίκη

Πηγή Mytv

Παγιδευμένοι: Μια απόπειρα δολοφονίας, ένα κηδειόχαρτο και μια απαγωγή

Παγιδευμένοι σπόιλερ: Η Άννα εμπλέκεται σε υπόθεση δολοφονίας

Παγιδευμένοι: Οι υποθέσεις της εβδομάδας- Αγωνία για τον Δημήτρη ψάχνει την αδελφή του, Δάφνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved