Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος βρίσκει τον δολοφόνο της νεκρής νύφης
Media

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος βρίσκει τον δολοφόνο της νεκρής νύφης

Παγιδευμένοι: Την ώρα που η απαγωγή της Δάφνης βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ο Θοδωρής λαμβάνει μία σημαντική πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της.

Παράλληλα, ο Σταύρος λύνει την υπόθεση της νεκρής νύφης και η αποκάλυψη της αλήθειας σοκάρει τους πάντες.

Παγιδευμένοι: Συντετριμμένος ο Δημήτρης ανακαλύπτει ότι η Δάφνη κινδυνεύει

Το παζλ της δολοφονίας της Μαριάννας αρχίζει να συμπληρώνεται, μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Σταύρου να οδηγηθεί στον πραγματικό ένοχο και να μπορέσει να αποσπάσει ομολογίες από άτομα που εμπλέκονται στη σκοτεινή αυτή υπόθεση και κρατούντο στόμα τους κλειστό.

pagidevmenoi.ant1tv_364142114_281106031234339_8512263468778787580_n.jpg

Κάποια στιγμή, λοιπόν, κάποιοι από τους ενόχους σπάνε την ώρα της ανάκρισης και αρχίζουν να ομολογούν τι πραγματικά συνέβη με την άτυχη κοπέλα που έχασε τη ζωή της την ημέρα του γάμου της. Ωστόσο, η λύση αυτού του μυστηρίου κρύβει μία αναπάντεχη ανατροπή, καθώς ο δράστης εμπλέκεται με υποθέσεις της βαλκανικής μαφίας, γεγονός που αναστατώνει τους πάντες στην Ασφάλεια Πειραιά. Παράλληλα, η απαγωγή της Δάφνης και η κρίσιμη κατάσταση υγείας του Σπόρου έχουν συντρίψει τον Δημήτρη.

pagidevmenoi-(1).jpg

0 εισαγγελέας αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές για τα μέλη της οικογένειάς του προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του και ελπίζει ότι και αυτός ο εφιάλτης σύντομα πρόκειται να λήξει. Συγχρόνως, ο ίδιος έχει στο πλευρό του την Άννα, η οποία τον βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί.

Πηγή mytv

Παγιδευμένοι: Μια απόπειρα δολοφονίας, ένα κηδειόχαρτο και μια απαγωγή

Παγιδευμένοι σπόιλερ: Η Άννα εμπλέκεται σε υπόθεση δολοφονίας

Παγιδευμένοι: Οι υποθέσεις της εβδομάδας- Αγωνία για τον Δημήτρη ψάχνει την αδελφή του, Δάφνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved