Γη της Ελιάς: Ένα πτώμα σκορπά τον τρόμο
Media

Γη της Ελιάς: Ένα πτώμα σκορπά τον τρόμο

Γη της Ελιάς: Την ώρα που ο Μόνος βυθίζεται ακόμα περισσότερό στα ναρκωτικά, ο Τζον επιστρέφει μόνιμα στη Μάνη για να είναι ξανά μαζί με την Αθηνά και να παντρευτούν.

Παράλληλα, ο Φίλιππος εξαφανίζεται και όλοι ανησυχούν, ενώ η Αντωνία και η Αλκμήνη πλακώνονται ξανά στο ξύλο

Η γη της ελιάς σπόιλερ: Η Χάϊδω κλείνεται σε μοναστήρι

gi-tis-elias-filipos.jpg

Για δεύτερη συνεχή νύχτα, ο Φίλιππος είναι εξαφανισμένος και οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. Η Χάιδω, η Βασιλική και ο Λυκούργος προσπαθούν να δώσουν κουράγιο ο ένας στον άλλο, ενώ οι κακές σκέψεις δεν βγαίνουν στιγμή από το μυαλό τους. Η Χάιδω αρχίζει να σκέφτεται την πιθανότητα του «γδικιωμού» από την πλευρά τού Βαφέα.'Οταν ξημερώνει, ο Κουράκος οργανώνει ομάδες έρευνάς με αστυνομικούς και εθελοντές για να ψάξουν σε όλη τη Μάνη.

1d9ddf7f-menegaki-gi-tis-elias.jpg

Ύστερα από πολλές ώρες εντοπίζεται το αυτοκίνητο του γιου της, αλλά δεν ρίχνει περισσότερο φως στην υπόθεσή του. Τόσο ο Κουράκος όσο και ο Λυκούργος αρχίζουν να σκέφτονται τα χειρότερα σενάρια, τα οποία όμως αποφεύγουν να μοιραστούν με τις γυναίκες. Συγχρόνως, ο δικηγόρος μαζί με τον Στάθη προσπαθούν να παρηγορήσουν τη Βασιλική και τη Χάιδω, δίνοντάς τους ελπίδες ότι όλα θα πάνε καλά. Την ίδια ώρα, ο αστυνόμος δίνει εντολή να παρακολουθούν διακριτικό τον Βαφέα, ενώ η Αρετή παραξενεύεται όταν συνειδητοποιεί ότι οι δικοί της έχουν μέρες να πάνε στο επισκεπτήριο, ενώ τους τηλεφωνεί και δεν απαντούν. Λίγο αργότερα, το Λιμενικό ειδοποιεί τον Κουράκο πως βρέθηκε το πτώμα ενός νεαρού άντρα στη θάλασσα, σε μία βραχονησίδα.

kourakos-gi-tis-elias.jpg

Τότε ο αστυνόμος αναγκάζεται να καλέσει την οικογένεια Στεφανέα για αναγνώριση και η Χάιδω έρχεται αντιμέτωπη με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της... Παράλληλα, ακόμα ένα στοιχείο βάζει τον Βαφέα στο κάδρο των υπόπτων.

Πηγή mytv

Η Γη της Ελιάς: Η δίκη της Χάιδως μπαίνει στην τελική ευθεία

Η Γη της Έλιας: Καταπέλτης η αγόρευση του εισαγγελέα για τη Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Σε σοκ η Μάνη από τον θάνατο του Φίλιππου - Απόπειρα αυτοκτονίας για τη Χάιδω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved