Κάνε ότι κοιμάσαι: Η σχέση του Νικόλα και της Νάσιας κλονίζεται
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η σχέση του Νικόλα και της Νάσιας κλονίζεται

Κάνε ότι κοιμάσαι: Κάποιος προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις εναντίον του Νικόλα με φωτογραφίες που υπονοούν ότι παρενοχλεί σεξουαλικά τους μαθητές του.

Τότε τα παιδιά σκέφτονται διάφορους τρόπους για να μπορέσουν να τον υπερασπιστούν.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο θάνατος του Αχιλλέα σοκάρει τον Ίκαρο- Οι υποθέσεις των επεισοδίων

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-50-1.jpg

Η Αστυνομία θεωρεί ότι πίσω από τη διαρροή των επίμαχων φωτογραφιών κρύβεται κάποιος επαγγελματίας και αναζητά τους ανθρώπους που είχαν λόγο να στοχοποιήσουν τον Νικόλα. Παράλληλα, η Πέρσα πιέζει την Καμβύση για στήριξη, ενώ ο' Ισσαρης προσπαθεί να απομακρύνει τον Πέτρο από τις επαφές του με την Υπηρεσία Πληροφοριών.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-49-2.jpg

Ο Ίκαρος, τώρα, επιμένει ότι ο θάνατος του συνεργάτη του δεν οφείλεται σε ατύχημα. Λίγο αργότερα, ο Νικόλας μαθαίνει ότι η κόρη του δουλεύει στην εταιρεία του Δαμασκηνού και αναστατώνεται. Όπως είναι φυσικό, ο άντρας ζητάει εξηγήσεις από την κοπέλα, αλλά εκείνη αντιδρά έντονα λέγοντάς του να μην ανακατεύεται στη ζωή της. Ύστερα από αυτό, η σχέση πατέρα και κόρης κλονίζεται. Τότε η Άννα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Νικόλα για τη Νάσια, που δουλεύει για τον Δαμασκηνό. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος δείχνει στον Μάκη το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε μετά τη συμμετοχή τους στους παράνομους αγώνες. Μάλιστα, στη συνέχεια, ζητάει τη βοήθεια της Χρύσας σχετικά ,με αυτό το ζήτημα. 0 Πέρης, τώρα, πιέζει τη Μαργαρίτα να ψάξει τα ίχνη του χάκερ που αναστατώνει τη ζωή στο Κολλέγιο, ενώ η Καμβύση εκμυστηρεύεται στον 'Ισσαρη τις υποψίες της για τον Δαμασκηνό και την πιθανότητα να έστειλε εκείνος στην Άννα τις ερωτικές τους φωτογραφίες.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-42-2.jpg

Την επομένη μέρα, η Πέρσα αποκλείει την πρόταση να βάλει μυστικό αστυνομικό στο Κολλέγιο. Από την άλλη, η Δάφνη θέλει να μιλήσει στην Αστυνομία για τις υποψίες της ότι ο Δαμασκηνός παγίδεψε τον βουλευτή της με το υλικό της παιδικής πορνογραφίας, αλλά φοβάται τις πολιτικές επιπτώσεις. Οι μέρες περνούν και ο Μάκης παρακολουθεί τη Νάσια στη δουλειά της και καβγαδίζει μαζί της. 0 Δαμασκηνός κερδίζει τις εντυπώσεις όταν την αντιμετωπίζει με κατανόηση και της λέει ότι δεν θέλει να της δημιουργεί εντάσεις με τους δικούς της ανθρώπους. 0 Κάσδαγλης, λίγο μετά, ζητάει από τον Νικόλα να ρίξουν όλοι τους τόνους μέχρι να τελειώσει η χρονιά, για να μη διασυρθούν άλλοι μαθητές.

Πηγή mytv

Kάνε ότι κοιμάσαι: Η Νάσια λέει ψέματα στον Νικόλα

Κάνε ότι κοιμάσαι:Ο θάνατος του Γιώργου βυθίζει σε πένθος το σχολείο- Οσα θα δούμε Δευτέρα και Τρίτη

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ποια δυσάρεστη εξέλιξη θα ταράξει τα νερά στο Κολλέγιο;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved