Ηλέκτρα: Νέος άντρας στη ζωή της Ουρανίας
Media

Ηλέκτρα: Νέος άντρας στη ζωή της Ουρανίας

Ηλέκτρα: Ο Σταύρος, ο συγκροτούμενος του Βασίλη, αποφασίζει να πάει στην Αρσινόη προκειμένου να βρει στοιχεία για να τον αθωώσει.

Ωστόσο, γνωρίζει την Ουρανία και την ερωτεύεται. Παράλληλα, ο Βρεττός καλεί τους γιους του στο νοσοκομείο να τους μιλήσει, ενώ η Ηλέκτρα βλέπει τον Παύλο και τη Νεφέλη αγκαλιά

Ηλέκτρα: Θα αποδώσει το σχέδιο να στριμωχθεί ο Νικόλας;

ilektra-o-vrettos-apoklironei-ton-sotiri-ti-tha-doyme-tin-deytera.jpg

Η Δανάη γυρίζει στο νησί ψάχνοντας τη Νεφέλη. Την ίδια ώρα, ο Παύλος προσπαθεί να την πείσει ότι ο άντρας στο σπιτάκι στο δάσος ήταν απλά ένας κλέφτης, τον οποίο αναγκάστηκε να χτυπήσει για να γλιτώσει. Η Νεφέλη, όμως, τον είδε να σέρνει το πτώμα του! Παράλληλα, η Τιτίκα- ενημερώνεται για την κατάσταση του Βρεττού και βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα επιστρέφει στην Αρσινόη μη γνωρίζοντας ότι πέφτει θύμα της παγίδας του. Ταυτόχρονα, ο Βρεττός συνέρχεται, πιο αποφασισμένος από ποτέ να κλείσει τις εκκρεμότητές του, ενώ η αποθεραπεία του Νικόλα ολοκληρώνεται και μοιάζει να θέλει να κερδίσει πίσω τη ζωή του. Εν τω μεταξύ, ο Παύλος βρίσκεται υπ’ ατμόν, καθώς φοβάται πως η Νεφέλη θα λυγίσει και όλοι θα μάθουν για τα γεγονότα στο καμαράκι. Στη γιορτή του σχολείου η Νεφέλη λιποθυμά μόλις βλέπει τον Χάρη να πλησιάζει τον Παύλο, νομίζοντας ότι το μυστικό τους έχει αποκαλυφθεί

ilektra-pavlos-1200x773.jpg

Η Ηλέκτρα μαθαίνει για τις βραδινές επισκέψεις της Νεφέλης στο καμαράκι του Παύλου. και γίνεται πυρ και μανία. 0 Γκίκας τώρα, έρχεται στο γραφείο του Νάσου φέρνοντας στοιχεία για την υπόθεση του Βασίλη. Εν τω μεταξύ, ο Βασίλης στο κελί του ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον συγκρατούμενό του, τον Σταύρο. Λίγο μετά, η Νεφέλη πιέζει τον Παύλο για το σημείωμα που της έδωσε, κλαίγοντας και απαιτώντας να μάθει την αλήθεια. Αγκαλιάζονται σφιχτά, αλλά από το παράθυρο τους βλέπει έξαλλη η Ηλέκτρα! Την επομένη, ο Σταύρος αποφυλακίζεται και ανακοινώνει στον Βασίλη πως θα πάει στην Αρσινόη για να λύσει την αδικία εις βάρος του. Μάλιστα, βρίσκει τον δικηγόρο του και καταστρώνουν ένα σχέδιο ώστε να πλησιάσει τους Βρεττούς.

ilektra.jpg

0 Σταύρος φτάνει στο νησί και πέφτει πάνω στην Ουρανία, την οποία ερωτεύεται κεραυνοβόλα, αγνοώντας πως είναι η αρραβωνιαστικιά του Βασίλη. Από την άλλη, ο Βρεττός, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο, καλεί τους γιους του να πάνε να τον δουν. Εκεί, τους ζητάει κάτι που κανείς δεν το φανταζόταν! Η Ηλέκτρα, από την άλλη, απαιτεί από τη Νεφέλη να της πει γιατί επισκέφτηκε τον Παύλο και τελικά ακούει αυτό που παρακαλούσε να μην ακούσει ποτέ της!

Πηγή mytv

Ηλέκτρα: Ο Παύλος δημιουργεί νέα προβλήματα

Ηλέκτρα: «Είσαι μόνος σου πια μπαμπά» - Οι κόρες του Σωτήρη είναι πια εναντίον του

Ηλέκτρα: Η Ηλέκτρα επισκέπτεται τον Νικόλα και του λέει ψέματα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved