Η Μπακοδήμου αποκαλύπτει: «Έχω πάρει τηλέφωνο στο 100. Είδα μία κοπέλα στον δρόμο... δεν ήταν καλά»
Media

Η Μπακοδήμου αποκαλύπτει: «Έχω πάρει τηλέφωνο στο 100. Είδα μία κοπέλα στον δρόμο... δεν ήταν καλά»

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Γεια σου.

Με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων και κόστισε τη ζωή της νεαρής Κυριακής, η οποία είχε σπεύσει να ζητήσει από τους αστυνομικούς προστασία από τον πρώην σύντροφό της, η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πώς είχε αντιδράσει η ίδια συναντώντας μία ταλαιπωρημένη κοπέλα.

Φορτισμένη η Μαγγίρα για τη δολοφονία στους Αγ. Αναργύρους: «Δεν γίνεται να μη με επηρεάσει ως μάνα»

«Οι γυναίκες που κακοποιούνται πρέπει από την πρώτη ένδειξη να σηκωθούν να φύγουν. Μου έχει τύχει εξαιτίας και της ιδιότητάς μου ως coach τελευταία να συζητάω με πολλές γυναίκες. Κοπέλα που ήταν σε γάμο 20 χρόνια που την κακοποιούσε και χώρισε μόνο όταν έφυγε αυτός», ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου.

mpakodimou.jpg

«Μου έχει τύχει μερικές φορές να με ακολουθούν αυτοκίνητα. Έχουν δει ποια είμαι και με ακολουθεί. Εγώ δεν θέλω όμως να δει πού μένω, οπότε πάντα έχω στο μυαλό μου ότι, αν συνεχίσει να με ακολουθεί, θα πάω στην αστυνομία και θα τους το πω. Αν γυρίσουν στην αστυνομία και μου πουν: κι εμείς τι να κάνουμε που σε ακολουθεί;

Είμαι έξαλλη με την αστυνομία αλλά μην ακυρώνουν και κάποιους καλούς ανθρώπους. Έχω πάρει μια φορά τηλέφωνο στο 100, γιατί είδα μία κοπέλα στον δρόμο που μου φαινόταν κακοποιημένη. Δεν φαινόταν στα καλά της.

Με εξυπηρέτησε με υπομονή ο άνθρωπος στο τηλέφωνο να του εξηγήσω ακριβώς πόση ώρα το σημείο που βρισκόταν για να την εντοπίσουν. Του έσπασα τα νεύρα αλλά καθόταν και με άκουγε. Και δεν είπα ότι είμαι η Μαρία Μπακοδήμου στο τηλέφωνο. Δεν με εξυπηρέτησε για αυτό», κατέληξε η Μαρία Μπακοδήμου.

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε ο Συρίγος on air: «Θα σας πνίξει η οργή των πολιτών» -Αποχώρησε ο Καλλιακμάνης εκνευρισμένος

Η «έκρηξη» του Νίκου Συρίγου on air: «Εξοργίζομαι και αηδιάζω… Είναι ντροπή»

«Καταπέλτης» ο Νίκος Συρίγος για την υπόθεση του Κολωνού: «Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved