Πάτρας για «Mega Καλημέρα»: «Ολοκληρώνεται νωρίτερα η εκπομπή και η ζωή συνεχίζεται»
Media

Πάτρας για «Mega Καλημέρα»: «Ολοκληρώνεται νωρίτερα η εκπομπή και η ζωή συνεχίζεται»

Ο Θανάσης Πάτρας βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής Mega Καλημέρα, και μίλησε στο I Love Σου Κου για την ολοκλήρωσή της στις 30 Απριλίου όπως ανακοινώθηκε προ ημερών στους συντελεστές. 

«Πρόθεση είναι να υπάρξει συμφωνία που θα καλύπτει και τις δύο πλευρές. Όσο είμαι στο Mega και όσο διαπραγματεύομαι και συζητάω, δεν θα κάνω καμία συνάντηση με κανέναν άλλον που μπορεί να ενδιαφέρεται.

Πάτρας για Κόκοτα: «Φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα συμπτώματα έδειχναν καθαρά έμφραγμα»

patras-1.jpg

Δεν θα με δείτε σε ευρωψηφοδέλτιο. Προκαλώ όποιον έχει παράπονο από εμένα να το πει» είπε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Πάτρας και συνέχισε:

«Τα είπε η Ελεονώρα Μελέτη, τα εξήγησε πολύ σωστά. Ολοκληρώνεται νωρίτερα η εκπομπή και η ζωή συνεχίζεται. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις που λαμβάνονται από τους υπεύθυνους. Έγινε μια ωραία συζήτηση με καλό κλίμα.

Είμαστε επαγγελματίες, έχουμε μια σχέση συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι και ελπίζουμε να έχουμε συζητήσεις για το μέλλον και να είναι ωραίο αυτό που θα κάνουμε αν το κάνουμε. Δεν ξέρω αν θα είμαι εκπομπή μέχρι το καλοκαίρι. Αν ο Κώστας Τσουρός με καλέσει στην εκπομπή εννοείται ότι θα πάω.

Ό,τι είπε η Ελεονώρα έγινε! Έγινε μια συζήτηση, μας ανακοινώθηκε σε ωραίο κλίμα και ενημερωθήκαμε όλοι για τη μέρα. Είμαι πολύ αισιόδοξος γενικώς! Δεν έχουμε ξεκινήσεις συζητήσεις με το Mega για την επόμενη χρονιά».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved