Γη της Ελιάς: Ο Μάνος συλλαμβάνεται για ξυλοδαρμό
Media

Γη της Ελιάς: Ο Μάνος συλλαμβάνεται για ξυλοδαρμό

Νέες συμφορές περιμένουν στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» τόσο τον Μάνο όσο και τον Κουράκο.

Ο Βρεττάκος σπάει στο ξύλο έναν επίδοξο θαυμαστή της Μαρίνας και καταλήγει με χειροπέδες, ενώ ο αστυνόμος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του.
Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα έρχονται στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς».

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εντοπίζει το αυτοκίνητο του Φίλιππου

manos.jpg

Η κατάσταση του Μάνου, ο οποίος εδώ και καιρό έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, πρόκειται σύντομα να βγει εκτός ελέγχου. 0 άντρας, εθισμένος στα ναρκωτικά, συνεχίζει να φέρεται παράξενα. Μάλιστα, από την ώρα που ο πατέρας του, Ισίδωρος, έφυγε για το Λονδίνο έχει βάλει σκοπό να κάνει κόλαση τη ζωή της Αμαλίας. Κατά τη διάρκεια ενός ακόμη τσακωμού ανάμεσά τους, ο Μόνος αντιδρά με βία και τραυματίζει τη γυναίκα στο χέρι. Παράλληλα, την απειλεί ότι, αν μιλήσει για αυτό που συνέβη, θα το πληρώσει ακριβά. Έτσι, η Αμαλία αναγκάζεται να λέει σε όλους ψέματα, πως δήθεν χτύπησε το χέρι της στο δημαρχείο.

gi-tis-elias-amalia.jpg

Ωστόσο, μερικές ημέρες αργότερα, η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια και παθαίνει σοκ. Αμέσως βρίσκει τον σύζυγό της και του ζητάει να παραδεχτεί τα πάντα. Εκείνος αναγκάζεται, λοιπόν, να ομολογήσει ότι ο ίδιος χτύπησε την Αμαλία, ωστόσο της παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή του επίμαχου συμβάντος. Εκείνη αισθάνεται τρρμοκρατημένη από τη συμπεριφορά του και αρχίζει να τρέμει ότι ο Μάνος είναι ικανός πλέον να κάνει ακόμη και τα χειρότερα πράγματα. Πολύ σύντομα, οι φόβοι της επιβεβαιώνονται...

gi-tis-elias-manos-marina.jpg

Κάποια στιγμή, ένας άγνωστος άντρας βλέπει τη Μαρίνα και γοητεύεται από την ομορφιά της. Έτσι, την πλησιάζει με σκοπό να τη φλερτάρει. Όμως, οι προθέσεις του γίνονται αντιληπτές από τον Μάνο. Αμέσως βγαίνει εκτός εαυτού και χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες των πράξεων του αρπάζει τον άγνωστο και αρχίζει να τον χτυπάει με μανία. Το θύμα προσπαθεί να αμυνθεί, ωστόσο η οργή του Μάνου είναι τόσο έντονη, που δεν καταφέρνει να γλιτώσει από τα χέρια του. Βαριά τραυματισμένος, ο άντρας καταφεύγει στην Αστυνομία και καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του από τον Βρεττάκο. Λίγη ώρα αργότερα, ο Μάνος συλλαμβάνεται και περνάει αυτόφωρο. Ωστόσο, ακόμη και όταν βρίσκεται μόνος του μέσα στο κρατητήριο, δεν έχει συνειδητοποιήσει τη βίαιη πράξη του.

1693819444470-842292374-manos.jpg

Αντιθέτως, πιστεύει ότι έκανε καλά που ξυλοκόπησε τον επίδοξο θαυμαστή της Μαρίνας. Αυτό το περιστατικό βίας τον ρίχνει ακόμη περισσότερο στα μάτια της γυναίκας του, η οποία βρίσκεται σε απόγνωση εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Πλέον αμφιβάλλει ότι ο Μάνος μπορεί να συνέλθει και μαύρες σκέψεις για το μέλλον κατακλύζουν το μυαλό της. Την ίδια ώρα, η Αμαλία μαθαίνει τι συνέβη και θέλοντας να τον εκδικηθεί τηλεφωνεί στον Ισίδωρο και του λέει όσα έγιναν, κάνοντάς τον έξαλλο από θυμό.

Πηγή mytv

Η Γη της Ελιάς: Μία ξαφνική αιμορραγία ταράζει την Ιουλία και ο Στάθης αγωνιά

Γη της Ελιάς – Τζόλα: Το spoiler για τη ζωή της μετά το θάνατο του Φίλιππου

Η γη της ελιάς σπόιλερ: Στη φόρα το κρυφό παρελθόν του Στάθη – Σοκαρισμένες Βασιλική- Αριάδνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved