Ηλέκτρα: Ο Παύλος εκτός εαυτού έρχεται αντιμέτωπος με τον Σωτήρη
Media

Ηλέκτρα: Ο Παύλος εκτός εαυτού έρχεται αντιμέτωπος με τον Σωτήρη

Ηλέκτρα: Ο Παύλος είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων το τελευταίο διάστημα μιας και οι ανοιχτές εκκρεμότητες από το παρελθόν του έχουν επιστρέφει σαν εφιάλτης στη ζωή του.

Ωστόσο, όπως θα δούμε, το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τη Νεφέλη θα γίνει η αιτία να έρθει σε μία τελική αντιπαράθεση με τον Σωτήρη προκειμένου να λύσουν μια και καλή τις μεταξύ τους διαφορές. Κάποια στιγμή, ο Σωτήρης ανακαλύπτει την ανάμειξη της Νεφέλης στην υπόθεση του Φιλίππου με τον Ρέπανο. Ο Βρεττός εξαγριώνεται που κινδύνευσε η κόρη του εξαιτίας του καθηγητή και τον καλεί για δείπνο στο σπίτι προκειμένου να του ζητήσει εξηγήσεις.

ilektra-pavlos-1200x773.jpg

0 Παύλος πηγαίνει με σκοπό να εξηγήσει όσα μπορούν να εξηγηθούν. Η Νεφέλη, όμως, είναι αποφασισμένη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και αυτό που θα κάνει θα σοκάρει τους πάντες και θα φέρει τον Παύλο σε αδιέξοδο μιας και αφήνει να εννοηθεί πως τους δένει κάτι περισσότερο από μια συμπάθεια. Την επόμενη μέρα, ο Περλεπές πηγαίνει στο δημαρχείο για να ενημερώσει τον Σωτήρη πως κρυφάκουσε τη Νεφέλη να συζητά με τον κύριο Φιλίππου για ένα ραντεβού τους στο δάσος. Στον Σωτήρη αποκαλύπτονται πια όλα και η αντίδρασή του θα είναι απρόβλεπτη!

ilektra.jpg

Με τον Χάρη να ψάχνει πληροφορίες για το παρελθόν του και τον Περλεπέ να του έχει κηρύξει υπόγειο πόλεμο, τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν τρομερά για τον Παύλο. Μάλιστα, και η Νεφέλη, απογοητευμένη με τη συμπεριφορά του, αρχίζει και γίνεται επιθετική απέναντι του. Όλη αυτή η κατάσταση έχει φέρει τον Παύλο στα όριά του. Δεν αντέχει άλλο να βρίσκεται στο στόχαστρο όλων και θέλει να λύσει οριστικά όλα τα θέματα που τον αφορούν. Έτσι, μπουκάρει στο σπίτι του Σωτήρη, αποφασισμένος να τελειώνει μια και καλή με όσα τον κατηγορούν αδιαφορώντας για τις συνέπειες...

Πηγή mytv

Ηλέκτρα: Η Νεφέλη χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της

Ηλέκτρα: Ο Παύλος αρχίζει και υποψιάζεται τον Φανούρη για το απειλητικό σημείωμα

Ηλέκτρα: Ο Νικόλας είναι έτοιμος να δράσει δολοφονικά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved