Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα
Media

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα

Παγιδευμένοι: Οι απαγωγείς της Δάφνης οδηγούν τον Δημήτρη στα άκρα, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με ένα σοβαρό ηθικό δίλημμα.

Παράλληλα, ο Σταύρος στήνει μία επιχείρηση με τη βοήθεια του Γιώργου, αλλά η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα ο βοηθός του να εκτελεστεί εν ψυχρώ.

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης είναι συντετριμμένος και προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του

pagidevmenoi.ant1tv_364142114_281106031234339_8512263468778787580_n.jpg



Μετά το σοκαριστικό βίντεο, που δείχνει τη Δάφνη να είναι αιχμάλωτη των απαγωγέων, τα χρονικά περιθώρια για να τη βρει ο Δημήτρης στενεύουν επικίνδυνα. Λίγη ώρα αργότερα, ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τους απαγωγείς φέρνει τον άντρα μπροστά σε ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα. Πλέον έχει φτάσει η στιγμή να καταλάβει πολλά σε σχέση με την Άννα και το πώς ενήργησε εκείνη στην υπόθεση της Λίνας. Μάλιστα, ο άντρας σκέφτεται ότι ίσως είναι η κατάλληλη ώρα να ζητήσει συγγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασε τότε.

pagidevmenoi-(1).jpg

Εν τω μεταξύ, ο Σπύρος συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης είναι πλέον απελπισμένος... Ωστόσο, συνεχίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να βρει την αδελφή του, αλλά συγχρόνως σκέφτεται και τον πατέρα του, που χαροπαλεύει. Κάποια στιγμή, ο εισαγγελέας χάνει την υπομονή του με τα παιχνίδια των εκβιαστών, ενώ η Άννα με τον Ανδρέα προσπαθούν να του σταθούν με κάθε τρόπο

Πηγή mytv

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος βρίσκει τον δολοφόνο της νεκρής νύφης

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης συλλαμβάνεται

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved