Ηλέκτρα: Ο Νικόλας επιστρέφει στο νησί αλλαγμένος
Media

Ηλέκτρα: Ο Νικόλας επιστρέφει στο νησί αλλαγμένος

Η Ηλέκτρα βασανίζεται από τις υποψίες για την κόρη της και τον Παύλο. Παράλληλα, ο Νικόλας επιστρέφει στην Αρσινόη και δείχνει πως έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Από την άλλη, στο νησί φτάνουν επίσης ο Σταύρος και ο Ρέπανος, ενώ λίγο μετά ο Παύλος δηλώνει παραίτηση

Ηλέκτρα: Η Νεφέλη χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της

Η Ηλεκτρα κοντεύει να τρελαθεί, διότι η Νεφέλη φωνάζει για τον Παύλο «Μου είπε πως μ’ αγαπά κι εκείνος όπως τον αγαπώ κι εγώ!». Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους της ότι ο καθηγητής παίζει παιχνίδια με την κόρη της και η αντίδρασή της είναι απρόβλεπτη! Αργότερα, ο Παύλος δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη στο καμαράκι του.

ilektra-pavlos-1200x773.jpg

Είναι ο Νικόλας, που τον χαιρετά με νόημα ως Στρατή Δανέζη και προσπαθεί να πείσει τον καθηγητή ότι δεν σκοπεύει να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα. Την ίδια στιγμή, ο Ρέπανος φτάνει στο νησί αναζητώντας τον Αχιλλέα και βρίσκεται μια ανάσα πριν καταλάβει ότι ο άντρας δολοφονήθηκε. Εν τω μεταξύ, η συμπεριφορά της Νεφέλης παραξενεύει τον Σωτήρη, ο οποίος προσπαθεί να μάθει από τη Δανάη τι συμβαίνει. Από τα μισόλογα της τελευταίας, ο Σωτήρης συμπεραίνει πως υπαίτιος για τη συμπεριφορά της μικρότερης κόρης του είναι ο Φιλίππου.

ilektra.jpg

Το βράδυ, η Νεφέλη καταφέρνει να τρυπώσει στο καμαράκι του Παύλου, όμως δεν είναι η μόνη.'Οταν ο Παύλος επιστρέφει, προτού μπορέσει να αντιληφθεί τη Νεφέλη, ο Ρέπανος καταφέρνει και μπαίνει με τη βία στο δωμάτιο και η Νεφέλη καταλήγει όμηρος στα χέρια του Ρέπανου. Μία απρόσμενη επίσκεψη της Μερόπης, όμως, δίνει στον Παύλο την ευκαιρία να τη σώσει

Πηγή mytv

Ηλέκτρα: Ο Παύλος αρχίζει και υποψιάζεται τον Φανούρη για το απειλητικό σημείωμα

Ηλέκτρα: Ο Νικόλας είναι έτοιμος να δράσει δολοφονικά

Ηλέκτρα: Ο Νικόλας οργανώνει μία πολύ επικίνδυνη συνάντηση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved