Δήμητρα Κολλά: «Έκανα κλασικό μπαλέτο, μετά έπεσα σε κατάθλιψη. Ήμουν ένα δυσλεκτικό παιδί»
Media

Δήμητρα Κολλά: «Έκανα κλασικό μπαλέτο, μετά έπεσα σε κατάθλιψη. Ήμουν ένα δυσλεκτικό παιδί»

The 2Night Show: Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης 11/4 η Δήμητρα Κολλά και μίλησε για όλα.

Η ίδια μίλησε επίσης και για την απουσία 15 χρόνων από την τηλεόραση αλλά και την επιστροφή της στη σειρά, Η Μάγισσα.

«Το τηλέφωνο δεν είχε χτυπήσει αλλά δεν το επιζητούσα κιόλας. Τη λατρεύω την τηλεόραση και την κάμερα. Ήταν επιλογή μου μέχρι να νιώσω έτοιμη εγώ ξανά. Έφυγε ο μπαμπάς μου το 2021 και του το οφείλω. Μου έλεγε “γιατί δεν το παλεύεις ξανά;”. Του το χρωστούσα το να μπω στη διαδικασία ξανά και έτσι μπήκα. Με κάνει υπερήφανη η σειρά, Μάγισσα, και είμαι σίγουρη ότι θα τον έκανε κι αυτόν», είπε αρχικά η Δήμητρα Κολλά και συνέχισε:

Δήμητρα Κολλά: «Συνήθως δεν απαντώ σε ρωτήσεις που έχουν να κάνουν με…»

kolla2.jpg

«Έκανα κλασικό μπαλέτο μέχρι τα 17-18 μου. Έπαθα ατυχήματα μετά, έπεσα σε μια μικρή κατάθλιψη. Εγώ ετοιμαζόμουν για τα Βασιλικά Μπαλέτα της Βουδαπέστης και έπαθα κάποια ατυχήματα. Μου είπε ο γιατρός ότι δεν θα χορέψω ξανά. Οπότε καταρρέει ο κόσμος μου.

Μου συμβαίνει και κάτι προσωπικό που είναι οι πρώτες απογοητεύσεις σε προσωπικό επίπεδο και δεν είχα από πού να κρατηθώ. Μετά από 2-3 χρόνια που ήμουν εγκλωβισμένη με το μέσα μου και μου έλειπε η σκηνή και η επαφή που είχα με τον κόσμο. Γύρω στα 20, μετά τα ατυχήματα, ήταν αν επιλέξω να γίνω τραγουδίστρια ή όχι, είπα θα δοκιμάσω το θέατρο. Ήμουν ένα εσωστρεφές και δυσλεκτικό παιδί. Αν μου είχε πει η τότε δασκάλα ότι δεν το έχουμε, δεν θα είχα γίνει ποτέ ηθοποιός».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Κολλά: Το όνειρο που ποτέ δεν εκπληρώθηκε, η κατάθλιψη και η υποκριτική

Δήμητρα Κολλά: Ο ρόλος στη Μάγισσα και ο λόγος που έλειπε 15 χρόνια από την τηλεόραση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved