Η Γη της Ελιάς: Ποια Μάνη; Βρήκαμε στην Κύπρο ένα από τα αρχοντικά σπίτια & είναι αυτό του Μπρούσκο
Media

Η Γη της Ελιάς: Ποια Μάνη; Βρήκαμε στην Κύπρο ένα από τα αρχοντικά σπίτια & είναι αυτό του Μπρούσκο

Η Γη της Ελιάς: Μπορεί να έχετε δει αρκετές φορές στη σειρά το σπίτι που ζουν η Αφροδίτη και ο Χρήστος, ωστόσο, δεν είναι στη Μάνη όπως πιστεύετε αλλά στην Κύπρο.

Τα γυρίσματα μοιράζονται σε Ελλάδα και Κύπρο και το συγκεκριμένο αρχοντικό βρίσκεται σε ένα χωριό, είναι διατηρητέο και έχει φτιαχτεί πριν από περίπου 250 χρόνια.

Μάλιστα, στο ίδιο ακριβώς σπίτι είχαν γίνει και πολλά γυρίσματα της σειράς Μπρούσκο.

Η ιδιοκτήτρια, εξήγησε με ένα tik tok πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου και γιατί επιλέχθηκε το δικό της σπίτι.

Γη της Ελιάς: Ένα πτώμα σκορπά τον τρόμο

1712903811892-337005111-savvatomefilous.jpg

«Το 2013 έψαχναν παραδοσιακά σπίτια για να ξεκινήσουν να γυρίζουν το Μπρούσκο και ήρθαν στο χωριό μου και ρώτησαν το κεντρικό σούπερ μάρκετ και ρώτησαν είχαν να προτείνουν κάποια σπίτια τα οποία θα ταίριαζαν με τις προδιαγραφές που είχαν για τη σειρά. Ο ιδιοκτήτης του μάρκετ ήταν ο θείος μου, ο αδερφός της μαμάς μου και αμέσως πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι κατευθείαν σκέφτηκε το σπίτι μας.

Οπότε, ήρθαν οι υπεύθυνοι της σειράς, είδαν το σπίτι μας, έκαναν κάποια δοκιμαστικά γυρίσματα, τα έστειλαν στο κανάλι για να το εγκρίνει και κάπως έτσι εγκρίθηκε το σπίτι μας και ήταν το σπίτι της γιαγιάς του Μπρούσκο. Έψαχναν ένα σπίτι που να είναι κοντά στο αεροδρόμιο και εμένα το σπίτι είναι 10 λεπτά στο αεροδρόμιο αλλά και στις πόλεις της Κύπρου. Οι ηθοποιοί ερχόντουσαν από την Ελλάδα να κάνουν τα γυρίσματα και έπρεπε αμέσως να φύγουν και έπρεπε να είναι κοντά στο αεροδρόμιο. Αμέσως μετά, ο Ανδρέας Γεωργίου, είχε κάνει το Τατουάζ αλλά δεν ήθελαν το σπίτι μας γιατί ήταν πολύ κοντά με το τέλος του Μπρούσκο. Πριν δύο χρόνια όμως, ήρθαν ξανά και μας ζήτησαν το σπίτι για τη Γη της Ελιάς», εξηγεί η ίδια.


Σε άλλο σημείο, ανέφερε, ότι όταν γίνονται τα γυρίσματα, πρέπει να φεύγουν όλοι από το σπίτι.

Συγκεκριμένα είπε: «Δυστυχώς, όταν γίνονται γυρίσματα, πρέπει να φεύγουμε από το σπίτι, γιατί δεν θέλουν φασαρία. Τα γυρίσματα συνήθως είναι ολόκληρη την ημέρα. Μπορεί να έρθουν στις 08:00 το πρωί και να φύγουν στις 22:00 τη νύχτα. Οπότε, πηγαίνουμε αλλού, σε άλλα σπίτια και περιμένουμε ώσπου να τελειώσουν».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ο εντοπισμός του αυτοκινήτου του Φίλιππου προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση

Γη της Ελιάς: Ο Μάνος συλλαμβάνεται για ξυλοδαρμό

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εντοπίζει το αυτοκίνητο του Φίλιππου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved