Γιάννης Χατζηγεωργίου για Άρη Μακρή και Άννα Μαρία Βέλλη: «Με βάζει σε υποψίες η στάση της»
Media

Γιάννης Χατζηγεωργίου για Άρη Μακρή και Άννα Μαρία Βέλλη: «Με βάζει σε υποψίες η στάση της»

Πρωινό ΣουΣου: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Open και αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Άρη Μακρή και της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος, μπαίνει σε υποψίες από τη στιγμή που η Βέλλη δεν κινήθηκε νομικά και συνεχίζει να διαιωνίζει τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σοκαρισμένη η σύντροφος του Γιάννη Χατζηγεωργίου από τη διάρρηξη στο σπίτι τους: «Είναι σαν βιασμός»

xatzigeorgiou.jpg

Δεν ξέρω τι ισχύει, δεν είμαι σίγουρος. Πάντα βέβαια σε μια σχέση ευθύνονται και οι δυο, είτε γιατί ο ένας δεν δίνει την κατάλληλη αξία στον εαυτό του και συνεχίζει με έναν άνθρωπο που μπορεί να του κάνει κακό, είτε γιατί ο άλλος έχει κάποια θέματα και δεν τα έχει λύσει με κάποιον ειδικό. Παρόλα αυτά όμως δεν μπορώ όμως να γίνω καθόλου συγκεκριμένος, γιατί δε ξέρω καθόλου την κατάσταση. Μπορεί να είναι ένα μεγάλο ψέμα όλο αυτό που ζει ο Άρης και αυτή τη στιγμή να αισθάνεται πάρα πολύ άσχημα για όλα αυτά που έγιναν», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και συνέχισε:

«Εμένα με βάζει σε υποψίες. Ένας άνθρωπος, όταν του έχουν κάνει κάτι, συνήθως λέει απευθείας ποιος κατηγορεί και δεν πηγαίνει στην τηλεόραση. Θα προτιμήσει να πάει στις αρχές και να τα λύσει νομικά τα θέματα, αν είναι τόσο επιβαρυμένη από αυτό το παρελθόν που έζησε με αυτό τον άνθρωπο».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Τσιμτσιλή για Μακρή: «Αν νιώθει καθαρός, γιατί δεν κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου...»

Άρης Μακρής: «Δεν είμαι ο κακοποιητής της Βέλλη. Την προκαλώ να πει το όνομα. Μου φαίνεται ύποπτο»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς για Μακρή - Βέλλη: «Yπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να σας τα πω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved