Σοκαρισμένη η σύντροφος του Γιάννη Χατζηγεωργίου από τη διάρρηξη στο σπίτι τους: «Είναι σαν βιασμός»
Showbiz

Σοκαρισμένη η σύντροφος του Γιάννη Χατζηγεωργίου από τη διάρρηξη στο σπίτι τους: «Είναι σαν βιασμός»

Σοκαρισμένη είναι ακόμα η Βιολέτα Σαγκριώτη, σύντροφος του Γιάννη Χατζηγεωργίου η οποία με βίντεό της στο Tik Tok αποκάλυψε όλα όσα τούς συνέβησαν εκείνη την ημέρα που έπεσαν θύματα διάρρηξης στο ίδιο τους το σπίτι. 

Όπως αποκάλυψε χθες (2/2) ο ηθοποιός και τραγουδιστής σε επικοινωνία που είχε με την εκπομπή Το πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα, τον πήρε τηλέφωνο η Βιολέτα και τον ενημέρωσε για το τι ακριβώς είχε συμβεί και πώς αντίκρισε το σπίτι όπου συζούν και το οποίο είχαν νοικιάσει πριν από λίγες μέρες.

«Η Βιολέτα πριν από δύο ημέρες είχε δει έναν τύπο να κοιτάζει το σπίτι και μόλις είχε βγει έξω, αυτός πήρε το βλέμμα του απότομα. Μπορεί να ήταν αυτός, μπορεί και να μην ήταν. Ποιος ξέρει; Ήταν περίεργο. Μπήκα στο σπίτι και νόμιζα ότι θα το σμπαραλιασμένο. Το σαλόνι ήταν ατόφιο, στο δωμάτιο είχε γίνει χαμός. Είχαν πετάξει όλα τα πράγματα έξω, γιατί έψαχναν κοσμήματα και μετρητά. Βρήκαν ό,τι χρειαζόταν και φύγανε... Το θετικό είναι ότι δεν έπαθε τίποτα η Βιολέτα και τα γατιά, είμαστε σώοι και αβλαβείς και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πρώτα απ' όλα υγεία, γιατί όλα τα άλλα έρχονται. Οι γείτονες δεν κατάλαβαν τίποτα. Απέναντι μένουν κάτι Κινέζοι και στο διπλανό σπίτι μένει και η Τούνη αλλά δεν ξέρανε τίποτα».

1285_VIOLETA_SAGRIOTI_GIANIS_XATZIGEORGIOY_2962022.jpg

Με τη σειρά της, η Βιολέτα Σαγκριώτη, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματά της για όσα συνέβησαν ενώ παραδέχτηκε ότι συνεχίζει να φοβάται μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

«Storytime. Έφυγε στις 2 το μεσημέρι, εγώ δεν έχω μάθει να κλειδώνω από το πατρικό μου αλλά αυτή η πόρτα ασφαλείας είναι ιδιαίτερη» είπε αρχικά η Βιολέτα στο βίντεο που ανέβασε σήμερα το πρωί (3/2) και συνέχισε: «Κατά τις 8 επιστρέφω και πάω να ανοίξω και είναι σαν να είναι κάποιος μέσα και έχει γυρίσει τον μοχλό και λέω τι φάση. Παίρνω τον Γιάννη γιατί ήξερα ότι είναι σε γύρισμα και μου έστειλε το τηλέφωνο της ιδιοκτήτριας. Της λέω τι έχει συμβεί και μου λέει να στείλω κλειδαρά.

«Έρχεται ο κλειδαράς – ευτυχώς ήμουν με δύο φίλους μου και τον αδερφό μου. Αφού άνοιξε η πόρτα είδα το σαλόνι ανέγγιχτο και λέει ξαφνικά ο κλειδαράς “σας λήστεψαν”. Και με το που γυρνάω το κεφάλι μου δεξιά βλέπω την μπαλκονόπαρτα φουλ ανοιχτή, με έπιασε κρίση πανικού. Μπήκαν οι φίλοι μου, τσέκαραν, δεν ήταν κανείς και βλέπω ότι στο τέλος του διαδρόμου είναι πεσμένα κοσμήματα και τα δύο υπνοδωμάτια χάλια, ανοιχτά τα συρτάρια, πεσμένα ρούχα. Είναι σαν βιασμός, αυτή είναι η αίσθηση. Δεν με νοιάζει τι πήραν. Το γεγονός ότι κάποιος μπούκαρε στο σπίτι μου με φρικάρει. Το βράδυ γυρνάω στο σπίτι μόνο αν έχει γυρίσει ο Γιάννης αλλιώς πάω στο πατρικό μου».

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε η Βιολέτα στο Tik Tok:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved