Η αποκάλυψη του Ιβάν Σβιτάιλο: «Ξεκίνησα να μαθαίνω ελληνικά βλέποντας Λάμψη μαζί με τη μάνα μου»
Media

Η αποκάλυψη του Ιβάν Σβιτάιλο: «Ξεκίνησα να μαθαίνω ελληνικά βλέποντας Λάμψη μαζί με τη μάνα μου»

Ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε στο  MEGA Καλημέρα για τον χορό, τη γυναίκα του, τα δυο παιδιά του, την απώλεια του πατέρα του και το… αίσθημα κατωτερότητας τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα.

«Ποτέ δεν ένιωσα ότι ήμουν από τους δημοφιλής, ίσως επειδή όταν ήρθα στην Ελλάδα ως παιδάκι, με τα χαρακτηριστικά μου, διέφερα από τα περισσότερα ελληνόπουλα. Ένιωθα και μιας μορφής κατωτερότητα με έναν τρόπο. Δεν θεωρούσα ότι είμαι κάτι», είπε αρχικά

Και πρόσθεσε: «Εμείς στη Ρωσία είχαμε άλλες βάσεις για το τι είναι το κανονικό».

ivan.jpg

Και αποκάλυψε: «Ξεκίνησα να μαθαίνω ελληνικά βλέποντας Λάμψη μαζί με τη μάνα μου».

svitailo.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι να τσακωθώ με τη σύζυγό μου, ειδικά αυτό που γίνεται με την καθαριότητα στο σπίτι μου είναι ένα καθημερινό μαρτύριο».

Ενώ σε άλλο σημείο, ανέφερε: «Έχω κλάψει για μια γυναίκα, έχω βιώσει να επιθυμώ κάποια και να μην την έχω ή να αγαπώ κάποια και να με χωρίζει»!

Και για την απώλεια του πατέρα του: «Η απώλεια του πατέρα μου με στιγμάτισε. Φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου και ίσως πράγματα που κουβαλούσα από μικρός, οπότε όταν θες να προχωρήσεις στη ζωή σου η αυτοκαταστροφή είναι σχεδόν αναπόφευκτη, γιατί η σύγκρουση είναι με τον εαυτό σου. Ήμουν δυνατός και βγήκα από τα σκοτάδια μου. Δεν είμαι μαμάκιας, απλά με μεγάλωσε η μάνα μου, με τεράστια προσωπική θυσία και προσπάθεια. Σήμερα έχω ως εφόδια αυτά που μου έδωσε».

Διαβάστε επίσης:

Ιβάν Σβιτάιλο: «Έπαιρνα μια σούπα που σου έδιναν και δωρεάν ψωμί, αυτό για 2-3 μήνες»

Ιβάν Σβιτάιλο: Στο σπίτι με το νεογέννητο - Η πρώτη φωτό έχοντας στην αγκαλιά τη δεύτερη κόρη του

Ιβάν Σβιτάιλο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό της δεύτερης κόρης - «Είναι ένα θαύμα της φύσης»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved