Σασμός: Η Μαρίνα απειλεί να καταδώσει τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή
GEORGE XANTHINAKIS
Media

Σασμός: Η Μαρίνα απειλεί να καταδώσει τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή

Σασμός: Η Μαρίνα ανακαλύπτει την ενοχή του Μαθιού για τη δολοφονία του Στεφανή και, σύμφωνα με τις εξελίξεις, είναι έτοιμη να τον καταδώσει. Παράλληλα, συγκρούεται με τη γιαγιά Ειρήνη και την Αργυρώ, που γνώριζαν και τον κάλυπταν.

Από την αρχή της σειράς, το ένοχο μυστικό του Μαθιού, που αφορά τη δολοφονία του Στεφανή, είναι αυτό που τον στοιχειώνει και ο μεγαλύτερος εφιάλτης του είναι να αποκαλυφθεί και να καταλήξει στη φυλακή. Όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, πολλοί είναι αυτοί που γνωρίζουν πια πως εκείνος είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε τον ξάδελφό του κι έγινε η αιτία να αρχίσει ακόμη μία βεντέτα με τους Βρουλάκηδες, που είχε ως αποτέλεσμα τους θανάτους πολλών ακόμη. Άλλοι είναι σίγουροι για την ενοχή του και άλλοι γνωρίζουν, αλλά δεν μιλούν για να μη χυθεί ακόμη περισσότερο αίμα.

Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια ο μεγαλύτερός του φόβος γίνεται πραγματικότητα. Η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με τη φρικτή αλήθεια. Ο Μαθιός μιλάει με τη γιαγιά Ειρήνη για το μεγάλο μυστικό του και η Μαρίνα τούς ακούει σοκαρισμένη. Η γυναίκα, με αυτόν τον τρόπο, ανακαλύπτει την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου και φέρνοντας τη σχέση της με τη γιαγιά Ειρήνη σε σημείο που μοιάζει να μην έχει επιστροφή.

Σασμός: Ο Τηλέμαχος αναζητά εξηγήσεις από τον παπά Μιχάλη

sasmos.jpg

Η ίδια δεν μπορεί να διαχειριστεί όσα έμαθε και είναι εξοργισμένη. Τώρα πια ξέρει πως ο μονάκριβος γιος της έχασε τη ζωή του εξαιτίας του Μαθιού και εκείνο που τη θυμώνει ακόμη περισσότερο είναι πως η γιαγιά Ειρήνη γνώριζε την αλήθεια. Νιώθει προδομένη και πνίγεται από την αδικία μιας και ο Πετρής πέρασε πολύ δύσκολα τις τελευταίες ημέρες της ζωής του μιας και τον θεωρούσαν δολοφόνο. Η Μαρίνα δεν μπορεί να επιτρέψει στον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή να κυκλοφορεί ανενόχλητος και να ζει δίπλα της. Θέλει την παραδειγματική του τιμωρία και απασφαλίζει. Η γυναίκα έχει ένα άγριο ξέσπασμα και είναι έτοιμη να τον καταδώσει στην Αστυνομία.

Παράλληλα, η σχέση της με την οικογένειά της φτάνει σε ρήξη, καθώς δεν μπορεί να συγχωρέσει ούτε στην Αργυρώ ούτε στη γιαγιά πως γνώριζαν την αλήθεια και κάλυπταν έναν δολοφόνο. Ο Μαθιός μαθαίνει τις εξελίξεις και τρέμει. Ξέρει πως η Μαρίνα δεν θα καταφέρει να τον συγχωρέσει και θα ζητήσει δικαίωση στη μνήμη του Πετρή. Την ίδια στιγμή, και ο Χρήστος συνεχίζει να ερευνά το παρελθόν του Μαθιού.

Μάλιστα, όπως θα δούμε, ανακρίνει τον Βαγγέλη, προσπαθώντας να ολοκληρώσει την εικόνα γύρω από τον Μαθιό. Και λίγο μετά, ο Αντώνης ενημερώνει τους Σταματάκηδες για την απόφαση του εισαγγελέα να σκαλίσει ακόμη περισσότερο τις υποθέσεις του παρελθόντος. Εκείνοι πλέον πιστεύουν πως το τέλος είναι κοντά και η Καλλιόπη βλέπει πως πια δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να σώσει τον Μαθιό.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός spoiler – Σπύρος Σαραφιανός: «Η Στέλλα με τον Χρήστο θα παντρευτούν, θα γίνουν 2 - 3 γάμοι»

Σασμός: Κατέρρευσε η Βασιλική - Η κραυγή που «πόνεσε» το Twitter

Σασμός – Σαραφιανός: To spoiler για το φινάλε της Στέλλας

Πηγή: my tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved