Έρωτας φυγάς: Ευγενία Αποστόλου: «Η Παναγιώτα συμπονάει την Ευγενία»
Media

Έρωτας φυγάς: Ευγενία Αποστόλου: «Η Παναγιώτα συμπονάει την Ευγενία»

Η Ευγενία Αποστόλου είναι μια πολυτάλαντη καλλιτέχνης, αφού εκτός από την ηθοποιία έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής και χορού, ενώ έχει και το χάρισμα της διδασκαλίας καθώς την παραδίδει μαθήματα θεατρικής έκφρασης.

Και τη φετινή σεζόν την απολαμβάνουμε στη δραματική σειρά Έρωτας φυγάς στον ρόλο της Παναγιώτας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ την είδαμε και στις «Ψυχοκόρες» όπου άφησε το στίγμα της με την ερμηνεία της.

  • Η Παναγιώτα έχει μεγάλη πορεία αφού ξεκίνησε να δουλεύει στα χωράφια των Δεμερτζήδων και βρέθηκε στο σπίτι του Στέφανου.

«Πέρασε δύσκολα στις καλύβες καθώς οι συνθήκες ήταν δυσχερείς. Είναι μια πολύ καλή γυναίκα. Αγάπησε τον Μάρκο και όταν ακόμη δεν τον γνώριζε καλά, τον περιέθαλψε και τον έκρυψε από το μένος του Ιάσονα, με κίνδυνο της ζωής της. Η Παναγιώτα έχει πολύ έντονο το αίσθημα του δικαίου και είχε αναγνωρίσει εξ αρχής την καλοσύνη και τη δοτικότητα του Μάρκου».

Το μεγάλο φινάλε της Μάγισσας φέρνει τα πάνω κάτω στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1

  • Όμως της το ανταπέδωσε.

«Την πήρε μαζί του στο σπίτι του κι έγινε το δεξί του χέρι. Είναι η γυναίκα που φροντίζει τους πάντες, ενώ παράλληλα έχει και μια λαϊκή σοφία. Είναι διακριτική, αλλά όταν πρέπει να πει κάτι, δεν χαρίζεται».

  • Οπως δεν χαρίστηκε στην Ευγενία όταν η Νότα είχε απαγάγει τον Γιωργάκη με τη Ρηνιώ.

«Οι διαφορές που προέκυψαν με την Ευγενία είναι από την πρόθεσή της για αλήθεια και δικαιοσύνη, γιατί με αυτούς τους ανθρώπους δεν έχει απλά μια εργασιακή σχέση. Έχει δημιουργήσει μαζί τους βαθιές και αληθινές σχέσεις. Είναι για εκείνη οικογένεια. Δεν χαρίστηκε στην Ευγενία όπως δεν θα χαριζόταν στην ίδια την κόρη της, γιατί βλέπει την ποιότητά της, αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και θέλει να την ταρακουνήσει».

  • Όμως ο χαμός του Μάρκου ήρθε να τα επισκιάσει όλα.

«Η Παναγιώτα συγκλονίστηκε από τον θάνατό του. Ήταν σαν να χάνει το παιδί της. Η στιγμή που το έμαθε μαζί με τον Στέφανο ήταν σπαρακτική και για τους δύο».

  • Τι γίνεται τώρα στο σπίτι;

«Ο Στέφανος πηγαίνει στη Μαργέτα και η Αλεξάνδρα στον Ιάσονα. Στο σπίτι μένουμε με τον Φάνη και την Ευγενία. Στην αρχή χρειάζονται όλοι χρόνο να βρουν τους ρυθμούς τους, αλλά στη συνέχεια δημιουργείται μια καινούρια πραγματικότητα και μια νέα καθημερινότητα στην οποία προσπαθούν να προσαρμοστούν. Η Παναγιώτα δεν κρατάει κακία στην Ευγενία. Την αγαπάει και τη συμπονάει. Βλέπει ότι αρχίζει να δημιουργείται μια συμπάθεια με τον Φάνη και, ενώ λάτρευε τον Μάρκο, ξέρει ότι τα πράγματα πρέπει να προχωρήσουν και τώρα πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση, γιατί η αλήθεια είναι ότι ο Μάρκος υπήρξε σκληρός με την Ευγενία και την έχει πληγώσει πολύ. Επίσης δεν θέλει να χάσουν τον μικρό Στεφανάκο».

  • Τι αίσθηση θα μας αφήσει το φινάλε της σειράς;

«Η ζωή συνεχίζεται με ό,τι αυτό φέρνει και δεν μπορείς να ξέρεις τις ανατροπές που θα προκόψουν», είπε η Ευγενία Αποστόλου στο tv 24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved