Survivor 2024: Το μήνυμα Παππά-James στους συμπαίκτες τους μετά την αποχώρησή τους & ο 1ος υποψήφιος
Media

Survivor 2024: Το μήνυμα Παππά-James στους συμπαίκτες τους μετά την αποχώρησή τους & ο 1ος υποψήφιος

Survivor 2024: Μεγάλοι νικητές του πρώτου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας ήταν οι Μπλε και οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν στο συμβούλιο τον παίκτη εκείνο που θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. 

Η κατήφεια και η γκρίνια στην κόκκινη ομάδα ήταν έκδηλα συναισθήματα καθώς ήθελαν πολύ να κερδίσουν, όμως, όπως οι περισσότεροι είπαν, τούς δυσκόλεψε πολύ το παζλ πριν τον τελικό στόχο στον σημερινό (21/4) αγώνα ασυλίας.

Survivor 2024: Το... καρούμπαλο του Χριστόφορου & η ομάδα που κέρδισε την ασυλία & το έπαθλο φαγητού

Ειδικά η Κατερίνα Δαλάκα εξέφρασε την αποστροφή της σε ό,τι έχει να κάνει με τέτοιου είδους παζλ που της φάνηκαν πολύ δύσκολα.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία των Κόκκινων για τον παίκτη που θα έβγαζαν υποψήφιο προς αποχώρηση, τον πρώτο για την εβδομάδα που ξεκίνησε, θέλησε να μεταφέρει σε όλους τους παίκτες τα μηνύματα που έστειλαν ο James Καφετζής και ο Αλέξης Παππάς οι οποίοι αποχώρησαν από το παιχνίδι, ο μεν πρώτος «χαρίζοντας» ουσιαστικά τον αγώνα στον οποίο έπαιξε, ο δε Παππάς φεύγοντας οικειοθελώς λόγω οικογενειακών ζητημάτων που προέκυψαν πίσω στην Ελλάδα. Και οι δύο πρώην -πλέον- παίκτες, είπαν στον Λιανό να μεταφέρει στους συμπαίκτες τους πως τούς λείπουν ήδη πολύ, κάτι που συγκίνησε ιδιαίτερα τόσο τους Μπλε όσο και τους Κόκκινους.

Όσο για τον παίκτη που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτός είναι, μετά την ψηφοφορία των Κόκκινων ο Γιάννης Περπατάρης.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved