Απολαυστικός ο Κυριακίδης: «Μπήκα 50 στη Μουρμούρα & του χρόνου, θα είμαι 62. Θα συνταξιοδοτηθώ!»
Media

Απολαυστικός ο Κυριακίδης: «Μπήκα 50 στη Μουρμούρα & του χρόνου, θα είμαι 62. Θα συνταξιοδοτηθώ!»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μας χαρίζει εδώ και δώδεκα τηλεοπτικές σεζόν πολύ γέλιο μέσα από τον ρόλο του στην αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Μάλιστα, όπως είπε σε συνέντευξή του στο Happy Day, ήταν 50 χρονών όταν ξεκίνησε ως Ηλίας και σύντομα θα γίνει 62, γεγονός που του αρέσει πολύ.

Άννα Κουτσαφτίκη: Η αποχώρηση από τη Μουρμούρα και το μέλλον του τηλεοπτικού Μπάμπη

VLADIMIROS-KYRIAKIDIS-1.jpg

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Όπως σχολίασε: «Είμαι τρισευτυχισμένος. Μπήκα 50 και του χρόνου, τη 12η χρονιά της Μουρμούρας θα είμαι 62. Είναι ολόκληρη ζωή».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης συνέχισε λέγοντας: «Μου αρέσει πάρα πολύ που συνεχίζει η Μουρμούρα. Μακάρι να τραβήξει κι άλλα χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι θα συνταξιοδοτηθώ και όπως έχω πει χαριτολογώντας, εγώ θα πάρω τον ρόλο του Αντωνίου και ο Αντώνης θα επιστρέψει σαν φάντασμα! Δεν κουράζεται καθόλου, το αρέσει πάρα πολύ!»

Όσο για την απόφαση της Άννας Κουτσαφτίκη να αποχωρήσει από το καστ και να μη συμμετέχει την επόμενη σεζόν στη Μουρμούρα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σχολίασε:

«Προφανώς όπως και για άλλες ηθοποιούς δεν ήταν πια δημιουργικό για αυτές και αυτό μπορώ να το καταλάβω και είναι υγιές».

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα δήλωσε ο ηθοποιός:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved