Ηλίας Αλεξίου: Είμαι κακός μπαμπάς, είμαι απόλυτος αρκετές φορές και ψυχαναγκαστικός
Media

Ηλίας Αλεξίου: Είμαι κακός μπαμπάς, είμαι απόλυτος αρκετές φορές και ψυχαναγκαστικός

Αποκλειστικά στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Ηλίας Αλεξίου, ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής του Chase.

«Ζω και τις νίκες μου και της ήττες μου, δεν είμαι αδιάφορος. Δεν επηρεάζομαι συναισθηματικά από το στόχο κάποιου παίχτη στο Chase», είπε ο Αδέκαστος Επιθεωρητής.

Ο Ηλίας Αλεξίου αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός ήθελε να ασχοληθεί με την πυρηνική φυσική.

Ηλίας Αλεξίου: Ο αδέκαστος του Chase αποκάλυψε γιατί διακόπτουν το γύρισμα 2-3 φορές

adekastos-(5).jpg

«Μέχρι τα 7 μου ήμουν μοναχοπαίδι, ήμασταν μία κλασική ελληνική οικογένεια. Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ δοτικός άνθρωπος, όταν χώρισε με τη μητέρα μου δεν είχαμε τόσες σχέσεις. Η μητέρα μου έκανε ό,τι μπορούσε για να είμαστε καλά. Δεν θύμωσα όταν χώρισαν οι γονείς μου, το περιβάλλον δεν ήταν ωραίο. Καλύτερα που χώρισαν. Η πρώτη συμβουλή που μου έδωσε ο πατέρας μου είναι να έχω πάντα χτενισμένο μαλλί και γυαλισμένο παπούτσι, για να φαίνομαι καλοντυμένος. Τώρα που συμμετέχω στο Chase προσέχω την εμφάνιση μου περισσότερο», είπε.

adekastos-(4).jpg

«H μητέρα μου δεν ξανά παντρεύτηκε για να προστατέψει εμάς, αλλά αυτή η απόφαση δεν λειτούργησε καλά για την ίδια. Η συντροφικότητα για όλους είναι πολύ σημαντική», είπε και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πατρότητα:

«Είμαι κακός μπαμπάς, είμαι απόλυτος αρκετές φορές και ψυχαναγκαστικός. Δεν είμαι καταπιεστικός με τα παιδιά μου, τα αφήνω να κάνουν αυτά που θέλουν. Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω. Στα πρώτα 10 χρονιά γάμου μαγείρευα μόνο εγώ».

The 2Night Show: Το γράμμα που συγκίνησε τον Αδέκαστο Επιθεωρητή αλλά και τον Αρναούτογλου!

«Όταν εμφανίζεσαι στην τηλεόραση πρέπει να προσέχεις περισσότερο τη συμπεριφορά σου, γιατί μπορεί να λειτουργείς ως πρότυπο. Κάθομαι στη μέση του δρόμου και μιλάω με τον κόσμο για το Chase, με πλησιάζουν με αγάπη. Θα ήθελα να μείνει η τηλεόραση στη ζωή μου εφόσον έχω κάτι να προσφέρω και να πω. Συμμετείχα πάντα σε τηλεπαιχνίδια, μου αρέσει να μοιράζομαι και να προσφέρω τη γνώση μου», κατέλήξε ο Ηλίας Αλεξίου.

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Αλεξίου: Πώς έχασε ο «Αδέκαστος επιθεωρητής» 30 κιλά! Το κινητικό πρόβλημα & οι ενέσεις!

Ηλίας Αλεξίου: Ο Chaser έχασε 30 κιλά μέσα σε ένα χρόνο

O «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του Chase για τη «Γυναίκα με τα μαύρα»: «Είναι θεά και ερωτεύσιμη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved