Media

Ηλίας Αλεξίου: Ο Chaser έχασε 30 κιλά μέσα σε ένα χρόνο

Gossip-tv Team

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη φέρνει στο προσκήνιο δύο ακόμη  θέματα υγείας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, 6 και 7 Απριλίου, συζητά για τη διπολική διαταραχή και την, με σωστό τρόπο, απώλεια βάρους.

Το Σάββατο 6 Απριλίου

Στις 08:50 στο MEGΑ, η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» εξετάζει τη διπολική διαταραχή, μία σοβαρή ψυχική νόσο που εξακολουθεί να αποτελεί «μυστικό» για αρκετές οικογένειες. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Δάφνη Καραβοκύρη, η οποία μιλά για τη διπολική διαταραχή της μητέρας της, σκιαγραφεί τον δύσκολο δρόμο μέχρι την διάγνωση και περιγράφει το στίγμα που ακολουθεί ακόμα και σήμερα τους ασθενείς.

karavokiri-2.jpg

Ακόμη, συζητάμε για την προδοσία στην φιλία και παρακολουθούμε ένα βίντεο για όσα επηρεάζουν σημαντικά τον ύπνο και δεν πρέπει να κάνουμε πριν κοιμηθούμε.

Την Κυριακή 7 Απριλίου

O «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του Chase για τη «Γυναίκα με τα μαύρα»: «Είναι θεά και ερωτεύσιμη»

Οι ειδικοί εξηγούν πώς μπορεί να επιτευχθεί η ασφαλής απώλεια βάρους. Οι μύθοι γύρω από το «αδυνάτισμα» και οι παράμετροι που καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα. Γιατί είναι τελικά επιτυχημένο το πλάνο διατροφής που είναι απλό; Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του τηλεπαιχνιδιού «Τhe Chase», Ηλίας Αλεξίου, ο οποίος μοιράζεται μαζί μας πώς έχασε 30 κιλά σε περίπου έναν χρόνο.

adekastos-(5).jpg

«Η έλλειψη κινητικότητας με καθήλωσε στο σπίτι. Η κίνηση γινόταν με πατερίτσες για ένα μήνα» είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή του Mega.

Ηλίας Αλεξίου: Ο αδέκαστος επιθεωρητής, το Chase, τα 20 χρόνια γάμου & η υπέροχη γυναίκα του

adekastos-(4).jpg

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μιλάμε για την καρδιακή αμυλοείδωση, μια πάθηση που έχει πολύ κοινά συμπτώματα και για τον λόγο αυτόν αργεί να διαγνωσθεί έως και 5 χρόνια και παρακολουθούμε ένα βίντεο με συμβουλές για το τί πρέπει να κάνουμε, όταν χάνουμε την ψυχραιμία μας στην οδήγηση.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved