Ελπίδα: «Η ΕΡΤ δεν βοήθησε τότε στη Eurovision, πλήρωσε μόνο το ξενοδοχείο»
Media

Ελπίδα: «Η ΕΡΤ δεν βοήθησε τότε στη Eurovision, πλήρωσε μόνο το ξενοδοχείο»

H Ελπίδα θυμάται και ξεδιπλώνει στο Πάμε Δανάη τις ελληνικές συμμετοχές στη Eurovision.

«Είχα στείλει τέσσερα τραγούδια στην ΕΡΤ και δεν πέρναγαν ποτέ. Έγινε εθνικός διαγωνισμός με 6 τραγούδια και ο ‘Σωκράτης’ έφτασε στον τελικό. Το τραγούδι μου βγήκε πρώτο από τις ψήφους των δημοσιογράφων και του κοινού. Έπρεπε να παιδευτώ, έστελνα σπουδαία τραγούδια και δεν περνούσαν ποτέ».

Όπως λέει η ίδια: «Μαζί μου ήταν η Πωλίνα, η Λία Βίσση, ο Γιάννης Σαμσιάρης και ο Στέλιος Γουλιέλμος. Το τραγούδι το θυμούνται όλοι οι Έλληνες κι όπου υπάρχουν Έλληνες το τραγουδάνε ακόμη και το καμαρώνω. Στο Ισραήλ (που γινόταν ο διαγωνισμός) μας είχαν για φαβορί, μέσα στα πρώτα τρία τραγούδια».

elpida.jpg

«Μόνο η εταιρία μάς βοήθησε, η ΕΡΤ δε βοηθούσε τότε, πλήρωσε μόνο το ξενοδοχείο. Δεύτερη φορά που πήγα Eurovision εκπροσώπησα την Κύπρο. Το ΡΙΚ με παρακάλεσε να πω το τραγούδι ‘Τώρα ζω’, δεν είχα προγραμματίσει να πάω ξανά στην Eurovision. Κάναμε ένα τραγούδι που δεν ήθελα ποτέ να πω, αλλά με το ΡΙΚ είχαμε άψογη σχέση και γι’ αυτό δέχτηκα να πάω. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό, σε κάποιους αρέσει το τραγούδι, σε εμένα καθόλου», συμπληρώνει.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 1992: Η Κλεοπάτρα, ο «δρόμος προς την ελπίδα» & η 5η θέση

Eurovision - Ελπίδα: Όταν άκουσα το τραγούδι της φετινής συμμέτοχης είπα: «Ωχ, τι είναι τούτο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved