Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αλήθεια είπε “τάπα” την Μαρίνα Σάττι; Αν είναι δυνατόν, γίνομαι έξαλλη!
Media

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αλήθεια είπε “τάπα” την Μαρίνα Σάττι; Αν είναι δυνατόν, γίνομαι έξαλλη!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στο Πρωινό ΣουΣου για τους εκφωνητές της Eurovision, Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα και ξέσπασε για το σχόλιο της Εύης Δρούτσα ότι η Μαρίνα Σάττι είναι «τάπα».

Αρχικά είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ο Ζέρομ Καλούτα έχει χιούμορ πολύ. Είναι δύο άνθρωποι με ταλέντο και χιούμορ. Δεν μου αρέσει που έχουν “φάει” τόσο ξύλο αυτά τα παιδιά, αν βάζαμε όλη αυτή την ενέργεια που βάζουμε στην κριτική δύο παιδιών που αναλαμβάνουν ένα υπερδύσκολο έργο στα πολύ σοβαρά πράγματα που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα, θα ήταν ένας πολύ ωραίος τόπος. Δυστυχώς επιλέγουμε να βάζουμε ένταση πολλή σε πράγματα, τα οποία δεν τους αξίζει, δεν είναι εύκολο δύο άνθρωποι που δεν το έχουν ξανακάνει να μπουν σε αυτή τη διαδικασία».

Εύη Δρούτσα: Ξέσπασε κατά της Σάττι: Μια τάπα είναι & η ίδια, δεν μπορείς να την πάρεις στα σοβαρά!

Photo-shared-by-Penelope-on-April-10-2024-tagging-@nicolasvill.-May-be-an-image-of-2-people-tambourine-fishnet-stockings-and-concert..jpg

Και πρόσθεσε: «Αλήθεια είπε “τάπα” την Μαρίνα Σάττι; Λυπάμαι. Λυπάμαι πολύ. Γνωρίζουμε το ύψος της κοπέλας; Από πότε είναι εντάξει να χαρακτηρίζουμε τα εξωτερικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου; Αν είναι δυνατόν, γίνομαι έξαλλη αυτή τη στιγμή με αυτά που ακούω»

Διαβάστε επίσης:

Εξηγήσεις για τις γκριμάτσες της Σάττι στη Συν/ξη Τύπου του Ισραήλ: «Δεν είχε σκοπό να προσβάλλει»

Σάττι: Απαντά με βίντεο για τις γκριμάτσες της στη Συν/ξη Τύπου του Ισραήλ: «Δεν ήθελα να προσβάλλω»

Γερμανού για τις γκριμάτσες της Σάττι:«Κι εμείς ήμασταν κουρασμένοι το 2005 αλλά δε χασμουριόμασταν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved