Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Με χαροποιεί ιδιαίτερα που μπορώ να δοκιμαστώ σε διαφορετικά πράγματα»
Media

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Με χαροποιεί ιδιαίτερα που μπορώ να δοκιμαστώ σε διαφορετικά πράγματα»

Για τον ρόλο του στη σειρά «17 κλωστές» αλλά και για την εναλλαγή στους χαρακτήρες που υποδύεται, μίλησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Πέρα από τις «Ψυχοκόρες» σε είδαμε και σ’ έναν ρόλο στις «Δεκαεφτά κλωστές» της Cosmote TV. Επίσης σε έναν σκοτεινό ρόλο.

Η άρχουσα τάξη, η έννοια της διοίκησης, της τότε συμπεριφοράς, στον τρόπο πώς ένας διοικητής χειραγωγεί και λειτουργεί απέναντι στη Δικαιοσύνη και τα πράγματα. Επίσης σκοτεινός κι αυτός. Ένας χαρακτήρας λίγο Φάουστ. Ήταν μια πολύ όμορφη συνάντηση και μια πολύ ωραία συνθήκη σε μια σπουδαία σειρά. Οπότε μόνο με μεγάλη χαρά μπορούσα να το αποδεχτώ αυτό.

Μιχάλης Σαράντης: Οι 6 νονοί της κόρης του, η κουμπαριά με τον Δαδακαρίδη & ο γάμος με τη Μαίρη Μηνά

dadakaridis.jpg

Έχεις πολύ μεγάλη πάντως ποικιλία στους ρόλους και εναλλαγή.

Ερωτεύομαι τους κόσμους. Αν βρω ένα κίνητρο να ερωτευτώ έναν κόσμο ή έναν χαρακτήρα ο οποίος είναι πολύπλευρος, επειδή, όπως άλλωστε εγώ γερνάω πια, μεγαλώνω και χαίρομαι για αυτό, αν μη τι άλλο σχεδόν είναι σαν να βλέπω ένα υποκειμενικό κομμάτι του εαυτού μου που μεγαλώνουν και φτάνουν σε ρόλους πια που με έναν τρόπο μπορούν να έχουν χιλιάδες άλλες οπτικές. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός που μου δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία αυτή να μπορώ να δοκιμαστώ σε διαφορετικά πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα πολύ να τολμήσω και πιο ιδιαίτερα πράγματα και πολύ πιο περίπλοκα και σκοτεινά, σιγά σιγά με τα χρόνια, αν μη τι άλλο, η φαντασία μου μού επιτρέπει να βρίσκω τις πόρτες για να μπορώ να διοχετεύω την ενέργεια, το συναίσθημα ή να βρίσκω την έξοδο από τον κάθε ρόλο.

dadakaridis.jpg

Έχεις ρόλους ή συγγραφείς που έχεις βάλει στόχο να προσεγγίσεις;

Δεν βάζω τέτοιους στόχους. Ταξιδεύω και με έναν περίεργο τρόπο έρχονται και με συναντάνε πράγματα και μιλάνε μέσα μου πολύ συγκεκριμένα, πολιτικά, κοινωνικά, συναισθηματικά. Όταν το συναίσθημα είναι εφάμιλλο σε ένα κομμάτι ενός ήδη γραμμένου χαρακτήρα μου, μου είναι πολύ πιο συγκεκριμένη ανάγκη του να πω αυτή την ιστορία με έναν τρόπο, να την εκφράσω

Πηγή Τα Νέα

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ο σκληρός ρόλος στις Ψυχοκόρες, η «σύζυγος» Δήμητρα Ματσούκα και η πρόκληση

Δαδακαρίδης: Η δυνατή φιλία με τον Τσαφούλια μετά το «Έτερος εγώ» & η νέα συνεργασία στο θέατρο

Δαδακαρίδης: «Αν κέρδιζα το λαχείο, δεν θα άλλαζα τη ζωή μου, θα τα μοίραζα όλα στους άλλους»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved