Προξενιό: Η αγωνία με την εξαφάνιση της Ιουλίας και η ανατροπή με την εγκυμοσύνη της Φιλιώς
Media

Προξενιό: Η αγωνία με την εξαφάνιση της Ιουλίας και η ανατροπή με την εγκυμοσύνη της Φιλιώς

Προξενιό: Ανατρεπτικές εξελίξεις έρχονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Η κατάσταση στο σπίτι Προβιού έχει γίνει πλέον αφόρητη για την Ιουλία, που κάθε στιγμή τρέμει μήπως πέσει ξανά θύμα ξυλοδαρμού από τον Γιωργίκη.

Προξενιό: Αλεξάνδρα & Άλκης έδωσαν spoiler: «Θα έρθει μια αποκάλυψη αρκετά σκοτεινή και...»

Η Στάσα, προσπαθώντας να τη βοηθήσει, στρέφεται στον Κωστή, αλλά ο διοικητής δεν μπορεί να κάνει τίποτα για τη νεαρή μητέρα. Την ίδια στιγμή, όμως, εμφανίζεται ένας άλλος απρόσμενος σύμμαχος της Ιουλίας, που δηλώνει αποφασισμένος να τη σώσει. Αυτός δεν είναι άλλος από τον μοναχό Επιφάνεια, ο οποίος λυπάται την κοπέλα, καθώς στα χέρια του Γιωργίκη βασανίστηκε και η μεγάλη του αγάπη, η Ευγενία. Έτσι, βάζει ως προτεραιότητά του την άμεση απελευθέρωσή της από το αρχοντικό, διότι πιστεύει ότι αν παραμείνει εκεί ο Προβιός θα τη σκοτώσει...

8857a47c-proxenio.jpg

0 άντρας οργανώνει ένα σχέδιο διαφυγής, το οποίο πραγματοποιείται την επόμενη νύχτα. 0 Επιφάνειας μπαίνει κρυφά στο σπίτι της και παίρνει την Ιουλία και το μωρό της. Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο Γιωργίκης αντιλαμβάνεται ότι η σύζυγός του και το μωρό έχουν εξαφανιστεί και σημαίνει συναγερμός. Η αναστάτωση είναι τεράστια, όλοι ξυπνούν και ψάχνουν την Ιουλία, ενώ σύντομα στην υπόθεση της εξαφάνισής της εμπλέκεται και η χωροφυλακή, ενώ για τις εξελίξεις ενημερώνεται άμεσα και η Στόσα.Όλοι αναζητούν την κοπέλα, η οποία είναι πλέον ασφαλής στα χέρια του Επιφάνειου. Μετά την εξαφάνιση του μωρού και της Ιουλίας, η Χάδω είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, καθώς πίστευε ότι η ίδια πλέον θα αναθρέφει το παιδί και το αισθάνεται δικό της.

3074c4a9-proxenio.jpg

Συγχρόνως, ο Γιωργίκης απειλεί τους πάντες, προκειμένου να βρεθούν και να επιστρέφουν στο σπίτι. Την ίδια στιγμή, η Ιουλία μαθαίνει τη συγγένεια του Χρήστου με τον Επιφάνειο, ενώ παράλληλα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Γρηγόρη. Μάλιστα, το κλίμα ανάμεσα στους δύο πρώην συντρόφους είναι πολύ φορτισμένο. Εν τω μεταξύ, η Στάσα βρίσκεται στο αρχοντικό και ο Γιωργίκης στρέφεται εναντίον της λόγω της εξαφάνισης της Ιουλίας με αποτέλεσμα η γυναίκα να κινδυνεύει στα χέρια του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Φιλιώ υποψιάζεται ότι είναι έγκυος, διότι έχει καθυστέρηση. Έτσι, εξομολογείται τις σκέψεις της στην Κυριακούλα. Η μητέρα του Γρηγόρη χαίρεται με την ιδέα ότι σύντομα πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο της εγγόνι και ζητάει από τη νύφη της να κάνει εξετάσεις.

1708610707637-348651399-proxenio-grigoris-filio-(1).webp

Ωστόσο, η Φιλιώ έχει φροντίσει ήδη να κάνει αιματολογικό έλεγχο με τη βοήθεια του εραστή της, του γιατρού Γκλαβάνη. Μάλιστα, λέει στην πεθερά της να μην αποκαλύψει ακόμα τίποτα στον Γρηγόρη για την εγκυμοσύνη της, διότι θέλει να του κάνει έκπληξη. Η κοπέλα είναι πράγματι έγκυος, ωστόσο η ίδια δεν γνωρίζει αν το μωρό που κυοφορεί είναι του συζύγου της ή του εραστή της.

Πηγή mytv

Το προξενιό της Ιουλίας: Η αρρώστια της Κυριακούλας και η εμφάνιση ενός νέου προσώπου

Προξενιό: Η αντίστροφη μέτρηση της τραγωδίας ξεκινά…

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης μαθαίνει την αλήθεια για την Ιουλία και τον Γρηγόρη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved