Προξενιό: Η Στεφανία συμπαραστέκεται στην Ιουλία
Media

Προξενιό: Η Στεφανία συμπαραστέκεται στην Ιουλία

Προξενιό: Η Ιουλία περνάει τραγικές στιγμές στα χέρια του Γιωργίκη, διότι την κακοποιεί σκληρά και συστηματικά.

Πλέον η μοναδική ελπίδα της κοπέλας είναι η Στεφανία, η οποία της συμπαραστέκεται με όποιον τρόπο μπορεί και βλέποντάς τη θυμάται τα βασανιστήρια που πέρασε στα χέρια του Προβιού και η πρώτη του σύζυγος, η Ευγενία.

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα αντιλαμβάνεται ότι η κόρη της είναι σε κίνδυνο

proxenio.jpg

Μάλιστα, η οικονόμος υπόσχεται στην Ιουλία ότι σκοπεύει να τη βοηθήσει να το σκάσει και να γλιτώσει από τόν κακοποιητή της. Από την άλλη, το απαίσιο φέρσιμο του Γιωργίκη στη γυναίκα του δίνει... αέρα στη Δέσπω και αρχίζει να συμπεριφέρεται πλέον σαν να έχει πάρει τον ρόλο της κυρίας του σπιτιού. Αυτή η κατάσταση δυσάρεστε! όλες τις υπόλοιπες γυναίκες του σπιτιού, αλλά ο Γιωργίκης αδιαφορεί για τη γνώμη τους. Εν τω μεταξύ, ο Επιφάνειας προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Χρήστο στην κλινική, ωστόσο δεν καταφέρνει να τον βρει. 0 νεαρός έχει επιστρέφει στη Λάρισα, όπου έρχεται αντιμέτωπος με τους σκοτεινότερους εφιάλτες του. Σε μία συζήτηση με τον πατέρα του, ο Γιωργίκης τού αποκαλύπτει όσα έχουν συμβεί με την Ιουλία και εκείνος κλονίζεται.

8857a47c-proxenio.jpg

Συγχρόνως, αισθάνεται απογοητευμένος από τη στάση της κοπέλας. Στη συνέχεια, ο Χρήστος αναζητά τον Επιφάνειο, ο οποίος την ίδια στιγμή ψάχνει να βρει καινούριο καταφύγιο μετά τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί εξαιτίας των απειλών που δέχεται η Ζανέτ. Παρά τις άσχημες σκέψεις που κάνει ο Χρήστος, ο Επιφάνειας του δικαιολογεί τη στάση της Ιουλίας και τον ορμηνεύει τι να κάνει, αφού ενημερώνεται πριν από τη Στεφανία για το τι συμβαίνει με τους ξυλοδαρμούς στο αρχοντικό

Πηγή mytv

Προξενιό: Η αντίστροφη μέτρηση της τραγωδίας ξεκινά…

Το προξενιό της Ιουλίας: Η αρρώστια της Κυριακούλας και η εμφάνιση ενός νέου προσώπου

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης μαθαίνει την αλήθεια για την Ιουλία και τον Γρηγόρη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved