Γη της Ελιάς: Παρασκευάς και Ειρήνη αρραβωνιάζονται
Media

Γη της Ελιάς: Παρασκευάς και Ειρήνη αρραβωνιάζονται

Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προτείνει στη Χάιδω να προσλάβουν έναν επιστάτη για να βοηθάει τη Βασιλική στο κτήμα, ενώ εκείνη αποφασίζει να επιστρέφει στην ενεργό δράση και πηγαίνει ξανά στον πορτοκαλεώνα.

Την επόμενη ημέρα, η Χάιδω δίνει τα ρούχα του Φίλιππου στους άπορους και ξαναζεί το δράμα της. Εν τω μεταξύ, ο Παρασκευάς συναινεί και αρραβωνιάζεται επίσημα την Ειρήνη και συγχρόνως αναλαμβάνει αρχηγικό ρόλο στον πορτοκαλεώνα.

Γη της Ελιάς: Ένα άγριο έγκλημα στέλνει τον Δημοσθένη στην αστυνομία – Κατάθεση - σοκ από Πότη

gi-tis-elias-21.jpg

Από την άλλη, ο νεαρός επιστρέφει το αμάξι που του χάρισε ο Δημοσθένης, αλλά ο μαφιόζος δεν το δέχεται πίσω. Σε μία άλλη γωνιά της Μάνης, η Βασιλική ρωτάει τον Μιλτιάδη αν του αρέσει η Θεοδώρα και η απάντησή του της δίνει ένα τελείως διαφορετικό μήνυμα. Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα επιχειρεί να κάνει τον νεαρό να δει την προστατευόμενή της διαφορετικά, χωρίς όμως να ξέρει ότι εκείνος είναι κρυφά ερωτευμένος με τη Βασιλική.

i-gi-tis-elias-o-paraskeva.jpg

Από την άλλη, ο Πότης και η Άννα ενδίδουν στον εκβιασμό της Χρυσούλας και της δίνουν τα χρήματα που συμφώνησαν. Στη συνέχεια, η γυναίκα πηγαίνει στην τράπεζα για κατάθεση και τότε ένας ληστής τής αρπάζει την τσάντα με τα χρήματα. Εν τω μεταξύ, ο Αποστολής ενημερώνει τον Κουράκο πως ο Πότης και η Άννα κάνουν ξανά σκοποβολή και εκείνος έξαλλος με τη συμπεριφορά τους τούς συλλαμβάνει

Πηγή mytv

Η Γη της Ελιάς: Η διαθήκη του Φίλιππου – Σε σοκ Χάιδω και Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Αυτά τα νέα θα σοκάρουν την Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος και η Αφροδίτη αποφασίζουν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved